Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
12.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό!

ΑρχικήΝέαΘεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό!
spot_img

Ένας 37χρονος ξυλοφόρτωσε τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε, όπως κατήγγειλε η παθούσα.

Η υπόθεση έφτασε στα ακροατήρια των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, με τον 37χρονο κατηγορούμενο να καταδικάζεται από το Αυτόφωρο σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 2 ετών (προς 10 ευρώ ημερησίως), καθώς κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

«Με αφορμή το φαγητό που έφτιαξα και δεν του άρεσε άρχισε να με χτυπάει με χαστούκια στο πρόσωπο. Προσπάθησα να ξεφύγω και έτρεξα προς την εξώπορτα, όμως μπήκε μπροστά μου και με άρπαξε από τα μαλλιά. Κατάφερα να φύγω από το διαμέρισμα και βγήκα στον δρόμο ψάχνοντας για ταξί. Τα χείλη μου έτρεχαν αίμα» ανέφερε η καταγγέλλουσα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς που διαβάστηκε στο δικαστήριο, αφού η ίδια δεν παρέστη στη δίκη. Κατήγγειλε δε, ανάλογα περιστατικά βίας εις βάρος της από τον ίδιο άντρα και κατά το παρελθόν.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αποδέχθηκε την πράξη, αλλά αρνήθηκε ότι ο λόγος για την αντίδρασή του ήταν το φαγητό, κάνοντας λόγο για προσωπικής φύσεως διαφορές που πυροδοτούν κατά καιρούς εντάσεις μεταξύ τους.

AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο