Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τορτίγια από την Elviart Καλοϊδάς!…για ανεπανάληπτες γεύσεις!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΤορτίγια από την Elviart Καλοϊδάς!...για ανεπανάληπτες γεύσεις!
spot_img

Με λεπτή ζύμη και μαλακή υφή!

Το 1952, στο εργαστήριο του παππού Γεώργιου Καλοϊδά, τέθηκαν τα θεμέλια, για αυτό που τελικά θα γινόταν η βιομηχανική μονάδα της Elviart Καλοϊδάς ΑΒΕΕ, στον Ασπρόπυργο. Σήμερα, η αξιόλογη αυτή εταιρεία είναι περήφανη που παράγει κάθε πίτα για σουβλάκι με σχολαστική φροντίδα και την τέχνη της δημιουργίας μιας αυθεντικής γευστικής εμπειρίας, που έχει γοητεύσει τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο!

Με μια κληρονομιά βαθιά ριζωμένη στη γνώση και τη δέσμευση για άριστη ποιότητα, η Elviart Καλοϊδάς έχει διαμορφώσει μια εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας ένα αξιοσημείωτο μερίδιο αγοράς 55%. Από το 1982, η εταιρεία έχει επίσης ξεκινήσει ένα ταξίδι διεθνούς επέκτασης, εξάγοντας ελληνικές πίτες σε πολυάριθμες χώρες, διαδίδοντας την ουσία της ελληνικής, γαστρονομικής παράδοσης παντού.

Στο επίκεντρο της επιτυχίας της βρίσκεται η αφοσίωση στην καθημερινή δημιουργία, όπου η παραγωγή πίτας ξεπερνά τις απλές συνταγές και μετατρέπεται σε μια μορφή τέχνης. Το όραμα της εταιρείας υλοποιείται μέσα από τη δημιουργία προϊόντων σταθερής ποιότητας, που όχι μόνο ενθουσιάζουν με τη γεύση τους αλλά και με τη διατροφική τους αξία, καθώς θρέφουν τον οργανισμό, ενσαρκώνοντας τις αξίες της μεσογειακής διατροφής.

Η Elviart δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών. Υπερασπιζόμενη την ευελιξία της ελληνικής πίτας στα καθημερινά μενού και προωθώντας την ελληνική επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία συνεχίζει να αναβαθμίζει το προφίλ της αυθεντικής, ελληνικής κουζίνας.

Μέσω στρατηγικών συνεργασιών και ενός ισχυρού δικτύου διανομής προμηθεύει τα προϊόντα της σε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, αρτοποιεία και καταστήματα λιανικής πώλησης, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είτε παραδίδονται φρέσκα εντός Αττικής, μέσω του ιδιόκτητου στόλου εμπορικών οχημάτων ή αντιπροσώπων, είτε εξάγονται σε κατεψυγμένη μορφή, με διάρκεια ζωής 12 μηνών.

Από την είσοδό της στη γερμανική αγορά το 1982 έχει κάνει σημαντικά βήματα στην επέκταση του παγκόσμιου αποτυπώματός της, εδραιώνοντας ισχυρή παρουσία σε πολλές χώρες, σε όλο τον κόσμο. Από την Αυστραλία μέχρι την Αμερική και από τα Βαλκάνια μέχρι τις σκανδιναβικές χώρες!

Στην Elviart Καλοϊδάς θα βρείτε: την Αυθεντική Πίτα για Σουβλάκι, Premium Πίτα– την πιο αφράτη που έχετε δοκιμάσει, Premium Πίτα με Αλεύρι Καλαμποκιού, Premium Πιτάκι, Βάση για Πίτσα και Πεϊνιρλί, Κυπριακή Πίτα, με Αλεύρι Ολικής Άλεσης, Πίτα Γίγας αλλά και Τετράγωνη.

Η Τορτίγια της Elviart είναι με λεπτή ζύμη και μαλακή υφή για ανεπανάληπτες συνταγές! Διατηρείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 6 μήνες και στην κατάψυξη, στους -18 βαθμούς, για 12 μήνες. Διατίθεται σε διαστάσεις 20, 25 και 30 cm και σε Πολύσπορη.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηχηρή αποχώρηση Χαρουτουνιάν από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα – Ανταλλαγές πυρών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – Έχει λήξει η θητεία του λέει το ΥΠΑΑΤ.

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα