Την Κυριακή 30 Ιουνίου – Είσοδος ελεύθερη.
Μπορεί το μοσχάρι να είναι πρωταγωνιστής στο μπάρμπεκιου; Οι Bovillage Ambassadors, οι εξειδικευμένοι κρεοτέχνες «πρεσβευτές» του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος, μας καλούν σε μια εκδήλωση – επίδειξη για να μας πείσουν ότι το ποιοτικό βόειο γαλλικό κρέας Bovillage έχει τη δική του θέση στα καλοκαιρινά μπάρμπεκιου.
Το Bovillage ΒΒQ διοργανώνεται φέτος για 2η φορά σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία The Foukou Project, την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, στα Μελίσσια (Λεωφόρος Δημοκρατίας 8). Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα παρουσιαστούν εύκολες κοπές σε ανεπάντεχα κομμάτια που θα ενθουσιάσουν για τη νοστιμιά και την τρυφερότητά τους και μπορούν να αποτελέσουν από εδώ και στο εξής ένα βασικό κομμάτι στα μπάρμπεκιου που οργανώνουμε. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μπορούν να λύσουν οποιαδήποτε απορία και σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν με ευφάνταστα κιομμάτια και τρόπους ψησίματος.
Για να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ.
Πηγή: Meat news