Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
26.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Bovillage BBQ: Επίδειξη από “πρεσβευτές” του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος

ΑρχικήΝέαBovillage BBQ: Επίδειξη από "πρεσβευτές" του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος
spot_img

Την Κυριακή 30 Ιουνίου – Είσοδος ελεύθερη.

Μπορεί το μοσχάρι να είναι πρωταγωνιστής στο μπάρμπεκιου; Οι Bovillage Ambassadors, οι εξειδικευμένοι κρεοτέχνες «πρεσβευτές» του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος, μας καλούν σε μια εκδήλωση – επίδειξη για να μας πείσουν ότι το ποιοτικό βόειο γαλλικό κρέας Bovillage έχει τη δική του θέση στα καλοκαιρινά μπάρμπεκιου.

Το Bovillage ΒΒQ διοργανώνεται φέτος για 2η φορά σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία The Foukou Project, την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, στα Μελίσσια (Λεωφόρος Δημοκρατίας 8). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα παρουσιαστούν εύκολες κοπές σε ανεπάντεχα κομμάτια που θα ενθουσιάσουν για τη νοστιμιά και την τρυφερότητά τους και μπορούν να αποτελέσουν από εδώ και στο εξής ένα βασικό κομμάτι στα μπάρμπεκιου που οργανώνουμε. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μπορούν να λύσουν οποιαδήποτε απορία και σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν με ευφάνταστα κιομμάτια και τρόπους ψησίματος.

Για να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ.

Πηγή: Meat news

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

11 θάνατοι από λιστερίωση στην Ελλάδα το 2023 – 12 τα κρούσματα το 2024

Αύξηση κρουσμάτων λιστερίωσης - Οι δράσεις ΕΟΔΥ για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η μούχλα του μπλε τυριού που προστατεύει από τον καρκίνο

Οι ερευνητές ανακάλυψαν έναν τρόπο σύνθεσης μιας ένωσης του μπλε τυριού που έχει αντιβακτηριακές και αντικαρκινικές ιδιότητες.

Οι 25 χρόνιες ασθένειες που προκαλούν τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Η Ευρώπη αντιστέκεται – Πρόταση για προειδοποιήσεις τύπου τσιγάρου

Τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα «παραμερίζουν» όλες τις άλλες ομάδες τροφίμων και κυριαρχούν στις παγκόσμιες δίαιτες.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα