Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
23.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συκοφάγος: Επανάσταση στην ελληνική γαστρονομία με καινοτόμα προϊόντα σύκου!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΣυκοφάγος: Επανάσταση στην ελληνική γαστρονομία με καινοτόμα προϊόντα σύκου!
spot_img

 Από εκλεκτά, ελληνικά, αποξηραμένα σύκα από το νησί της Εύβοιας!

Η Συκοφάγος (Sykofagos) ιδρύθηκε το 2014 και γρήγορα καθιερώθηκε ως μια μοναδική επιχείρηση, αφιερωμένη στην παραγωγή και διανομή καινοτόμων προϊόντων, με επίκεντρο το εξαίσιο σύκο Κύμης. Στην καρδιά της Αθήνας, το ιδιόκτητο εργαστήριό τους λειτουργεί ως κόμβος δημιουργικότητας, όπου κατασκευάζουν σχολαστικά δύο ξεχωριστές κατηγορίες προϊόντων, εμπνευσμένες από τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις και ενημερωμένες από τις εμπειρίες τους σε εκθέσεις καταναλωτών παγκοσμίως.

Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στην αποκλειστική της συνταγή, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας. Μια συνταγή, που αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα ετών έρευνας και ανάπτυξης, με αποτέλεσμα ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, που ξεχωρίζει τη Συκοφάγο στον ανταγωνιστικό κόσμο των γκουρμέ τροφίμων.

Η ναυαρχίδα τους, το σαλάμι σύκου, αποτελεί παράδειγμα του τέλειου συνδυασμού της φύσης και της τεχνογνωσίας. Συνδυάζοντας πρωτότυπες συνταγές, με προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά, δημιούργησαν ένα προϊόν, που είναι καινοτόμο και ταυτόχρονα βαθιά ριζωμένο στην ελληνική γαστρονομική παράδοση. Στη Συκοφάγο, είναι εξαιρετικά υπερήφανοι για την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ποιότητας και συμμόρφωσης, έτσι ώστε κάθε προϊόν που φεύγει από το εργαστήριό τους, δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό.

Το μυστικό για το ξεχωριστό, γευστικό προφίλ των προϊόντων τους έγκειται στη χρήση εξαιρετικής ποιότητας ελληνικών, αποξηραμένων σύκων, από το νησί της Εύβοιας. Τα σύκα χρησιμεύουν ως το θεμέλιο, πάνω στο οποίο χτίζουν τους πολύπλοκους, γευστικούς συνδυασμούς τους. Ενισχύουν τη φυσική γλυκύτητα των σύκων με φρεσκοαλεσμένους, ξηρούς καρπούς και αρωματικά μπαχαρικά, όπως η πάπρικα και το τσίλι, δημιουργώντας μια αρμονική ισορροπία γεύσεων!

Αντλούν έμπνευση από τις μακρινές γωνιές του πλανήτη, εισάγοντας αυθεντικά συστατικά, που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση της γεύσης κάθε προϊόντος. Η παγκόσμια αυτή προσέγγιση της γεύσης, τους επιτρέπει να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα γαστρονομικό ταξίδι, που ξεπερνά τα σύνορα, παραμένοντας πιστοί στις ελληνικές τους ρίζες.

Η σειρά προϊόντων Συκοφάγος χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή ποικιλία γεύσεων, εξελιγμένη συσκευασία και περίπλοκες τεχνικές σφράγισης. Τα σαλάμια σύκου της δεν είναι απλώς ένα προϊόν διατροφής- είναι ένα ευπροσάρμοστο συστατικό, που ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων για δημιουργική κουζίνα. Είτε χρησιμοποιούνται ως αυτόνομο ορεκτικό, είτε ενσωματώνονται σε σύνθετα πιάτα, είτε παρουσιάζονται ως γκουρμέ δώρο, τα προϊόντα της έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του φαγητού.

Στη Συκοφάγο θα βρείτε:

  • Fig Salami με Ras El Hanut (Τα αποστάγματα μπαχαρικών από το Μαρόκο δίνουν στο σαλάμι σύκου τα αρώματα κουρκουμά, κάρδαμου, κύμινου, τζίντζερ, τσίλι)
  • Σαλάμι σύκου με Tikka Masala (Το ινδικό μείγμα μπαχαρικών που έχει αυτό το σαλάμι σύκου, δίνει στο προϊόν ένα μέτριο, όχι πιο καυτερό μπαχαρικό)
  • Σαλάμι σύκου με αμύγδαλο (Το ψητό αμύγδαλο, η αρωματική βιετναμέζικη πιπεριά και τα εξαιρετικά σύκα από την Εύβοια – Ελλάδα, είναι τα συστατικά του σαλάμι σύκου που αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό για ένα εκλεκτό brunch)
  • Σαλάμι σύκου με φιστίκι Αιγίνης (Η σωστή αναλογία σύκου-φιστικιού δημιούργησε ένα ισορροπημένο και νόστιμο χορτοφαγικό σαλάμι)
  • Σαλάμι Σύκο με Πορτοκάλι (Το άρωμα της φλούδας πορτοκαλιού δίνει στο σαλάμι σύκου την ένταση του σωστού συμπληρώματος στις πράσινες σαλάτες) και
  • Σύκο Σαλάμι με Πάπρικα (Ένας πρωτότυπος γευστικός συνδυασμός του λαχταριστού αποξηραμένου σύκου με την έντονη και συμπυκνωμένη γεύση της καπνιστής πάπρικας. Ιδανικό συνοδευτικό για ένα απόσταγμα ή ένα καλό ουίσκι).

Έχουν βάρος 180g και διάρκεια ζωής 24 μήνες.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.

Επικίνδυνες κάψουλες καφέ: Βρέθηκε ακρυλαμίδιο, φουράνιο και γλυφοσάτη σε εργαστηριακές αναλύσεις

Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προκαλεί διαρκή συζήτηση σχετικά με τα οφέλη και τους κινδύνους του για την υγεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο