Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
21.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Τρελός εστιάτορας – Σε ποιους δεσμεύτηκε να μην πληρώνουν και γιατί

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΟ Τρελός εστιάτορας - Σε ποιους δεσμεύτηκε να μην πληρώνουν και γιατί
spot_img

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου επινόησε έναν πολύ μοναδικό τρόπο ως ανταπόδοση στους πιστούς πελάτες του

Ο Sebastian Coman, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Chips&Go, υποσχέθηκε να δίνει στους πελάτες του ένα δωρεάν γεύμα κάθε μέρα – αρκεί να κάνουν τατουάζ με το λογότυπο του καταστήματος του!

Ο 36χρονος από το Μάντσεστερ δήλωσε ότι η προσφορά ξεκίνησε αρχικά ως αστείο για να δει πόσο μακριά θα έφτανε ο κόσμος για λίγο δωρεάν φαγητό, αλλά δύο άτομα έχουν ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμά του. Οπότε έβαλε και την υποσημείωση «η προσφορά ισχύει για μέχρι και τρία άτομα», για να μην πέσει κι έξω!

«Έχω πελάτες που επιστρέφουν κάθε μέρα και επαινούν το φαγητό. Είπα ότι αν ο κόσμος το απολαμβάνει τόσο πολύ, τότε ας δούμε πόσο μακριά θα φτάσει και εκεί προέκυψε η ιδέα για το τατουάζ. Πολλοί άνθρωποι αστειεύονταν γι’ αυτό, αλλά μετά άρχισα να λαμβάνω μηνύματα που ρωτούσαν σχετικά με το μέγεθος του τατουάζ, το μέρος του σώματος στο οποίο έπρεπε να γίνει και σε ποιον τατουατζή!»

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο μέγεθος και το μέρος του τατουάζ, εφόσον το κάνουν, θα δικαιούνται πάντα ένα δωρεάν καθημερινό γεύμα. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε πιάτο από το μενού και ακόμα και αν αυξήσει τις τιμές του φαγητού, οι πιστοί οπαδοί δεν θα έχουν καμία επίπτωση.

Ένας από τους πιστούς πελάτες, ο Κέβιν Τέιλορ, 49 ετών, επισκέπτεται την επιχείρηση κάθε εβδομάδα εδώ και δύο χρόνια και λατρεύει απόλυτα το γεύμα fajita με κοτόπουλο και πατάτες τηγανιτές. Αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ με το λογότυπο του εστιατορίου στο χέρι αφού πρώτα έκανε τους υπολογισμούς του: «Θα εξοικονομώ £316 το χρόνο, οπότε αν το καλοσκεφτείς, το τατουάζ δεν είναι και τόσο κακό…»

«

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Παγκόσμια αναστάτωση για τον μολυσμένο καπνιστό σολομό – Μετά την Ελλάδα και την Ευρώπη ειδοποίηση και από τον Καναδά

Οι εμπειρογνώμονες της EFSA και του ECDC λένε ότι απαιτούνται περαιτέρω έρευνες για τον εντοπισμό της προέλευσης της μόλυνσης

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο