Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
23.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα Σπάει!!! Η συσκευασία ζυμαρικών με… «γεύση κομμωτικής»!

ΑρχικήΟικιακάΤα Σπάει!!! Η συσκευασία ζυμαρικών με… «γεύση κομμωτικής»!
spot_img

Ότι χτένισμα και αν έχεις είτε περμανάντ, είτε μακριά ίσια, μπούκλες, πλεξούδες, κυματιστά, αλογοουρές, όλα είναι ή μπορούν να γίνουν μακαρόνια!.

 Η καινοτόμα ιδέα του σχεδιασμού της συσκευασίας Ιταλικών ζυμαρικών, ανήκει στον Ρώσο σχεδιαστή γραφικών Nikita Konkin, που με αυτή την συσκευασία για μακαρόνια  κέρδισε βραβείο καινοτομίας στην διεθνή διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασίας. Τι έκανε; Για κάθε είδος Pasta σκέφτηκε και το ανάλογο χτένισμα, άνοιξε «παράθυρο» στη συσκευασία έτσι ώστε να φαίνονται τα μακαρόνια και ζωγράφισε το πρόσωπο μία γυναίκας. Και ιδού το αποτέλεσμα.  Το κοφτό μακαρονάκι είναι χτένισμα άφρο, τα απλά σπαγγέτι ολόισια, τα φετουτσίνι κόμμωση ρετρό και διάφοροι ευρηματικοί παραλληλισμοί . Ταυτόχρονα είναι και ένας έξυπνος τρόπος να βλέπουν οι καταναλωτές το περιεχόμενο της συσκευασίας.  

Ο σχεδιαστής Nikita Konkin, είπε πως όταν δημιούργησε την μοναδική αυτή συσκευασία ήταν ερωτευμένος και ίσως αυτό τον επηρέασε ή μπορεί και να ήταν σύμπτωση. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο στόχος να τραβήξει την προσοχή του καταναλωτή στο ράφι επετεύχθη.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις απολαυστικές συσκευασίες ζυμαρικών του Nikita Konkin.

pasta.jpg (400×226)

pasta4.jpg (400×486)

pas.jpg (400×267)

macarro.jpg (400×249)

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα