Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, 2024
9.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έλληνες Κτηνοτρόφοι: Συνάντηση με τον ΥφΑΑΤ Σ. Κεδίκογλου

ΑρχικήΝέαΑγρότεςΈλληνες Κτηνοτρόφοι: Συνάντηση με τον ΥφΑΑΤ Σ. Κεδίκογλου
spot_img

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και διαβούλευσης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εμπλεκομένων φορέων αναφορικά με τις αλλαγές και προκλήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη των ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΥπΑΑΤ, κ. Κώστα Μπαγινέτα.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος της Ένωσης της Φυλής Χολστάιν Ελλάδας,  κ. Ηλίας Κοτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι των παραγωγών υπέβαλλαν σειρά προτάσεων και ενημέρωσαν για τα προβλήματα του κλάδου τους, όπως το μέλλον των επιδοτήσεων βάσει των συνδεδεμένων ενισχύσεων για τη νέα προγραμματική περίοδο 2023-2027.

Ο ΥφΑΑΤ αφού επιβεβαίωσε τη στήριξη της κυβέρνησης στον πρωτογενή τομέα, διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν βελτιωτικές αλλαγές στο νέο Στρατηγικό Σχέδιο, επανέλαβε ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στους παραγωγούς και τόνισε πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ενίσχυσης της κτηνοτροφίας.

Τέλος, ζήτησε την άμεση προετοιμασία, προς αξιολόγηση από το ΥΠΑΑΤ, σχετικών προτάσεων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

210 ανακλήσεις σαμπουάν, αφρόλουτρων και καλλυντικών τον Δεκέμβριο – Περιέχουν επικίνδυνα χημικά

Δείτε τη λίστα με τα καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής που περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Προσοχή: Πωλείται στην Ελλάδα επικίνδυνο τσάι με καρκινογόνα μηχανέλαια (φωτο)

Πράσινο τσάι με αρωματικούς υδρογονάνθρακες ορυκτελαίων, πωλείται στην Ελλάδα και σε άλλες 17 χώρες.

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο