Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Απίστευτο βίντεο: Έσωσαν σκύλο, με ένα λουκάνικο δεμένο σε drone

ΑρχικήΟικιακάLIFEΑπίστευτο βίντεο: Έσωσαν σκύλο, με ένα λουκάνικο δεμένο σε drone
spot_img

Καθώς η παλίρροια ανέβαινε, τα πράγματα γίνονταν επικίνδυνα για τη Millie, διασταύρωση Τζακ Ράσελ – Γουίπετ, η οποία δεν έλεγε να βγει από τους λασπότοπους σε περιοχή του Χάμσαϊρ όπου παρέμενε εγκλωβισμένη, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, των πυροσβεστών και της ακτοφυλακής να τη βγάλουν από κει.

Έτσι, οι διασώστες έπρεπε να γίνουν πιο ευρηματικοί και σκέφτηκαν να δέσουν ένα λουκάνικο σε ένα drone, ελπίζοντας ότι το άρωμα της λιχουδιάς θα δελεάσει τη Millie να φύγει από το σημείο που βρισκόταν. Το σχέδιο έπιασε και η Millie επέστρεψε στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς της αφού ακολούθησε το κρεμαστό λουκάνικο σε υψηλότερο κι ασφαλέστερο έδαφος.

«Ήταν μια τρελή ιδέα», είπε ο Chris Taylor, ο πρόεδρος της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης. Ωστόσο, προχώρησαν στην υλοποίησή της αφού έλεγξαν τους κανονισμούς της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και τους προβλεπόμενους κανονισμούς που αφορούν το μέγιστο βάρος που μπορούσε να έχει ένα drone. Συνειδητοποίησαν ότι μπορούσαν να κολλήσουν μόνο ένα λουκάνικο, το οποίο το προμηθεύτηκαν από έναν ντόπιο.

«Ήταν κάτι που δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ ξανά. Τα λουκάνικα ήταν η τελευταία λύση, καθώς δεν μπορούσαμε να την προσεγγίσουμε με καγιάκ ή άλλο μέσο», συνέχισε να λέει ο Chris Taylor.

Προς χαρά των διασωστών, η Millie «τσίμπησε» με το δόλωμα. Βοήθησε και το γεγονός ότι «ήταν πεινασμένη».

«Κάθε επιχείρηση διάσωσης είναι πάντα διαφορετική, αλλά αν βρισκόμασταν ξανά σε παρόμοια κατάσταση, θα χρησιμοποιούσαμε την ίδια μέθοδο για να δελεάσουμε το σκύλο».

Η ιδιοκτήτριά της, Emma Oakes, δήλωσε: “Στη Millie αρέσει πολύ το φαγητό και τρώει ό,τι της δώσεις: ωμά καρότα, αγγούρι, αλλά προτιμάει τα λουκάνικα. Το κρέας είναι το αγαπημένο της φαγητό, οπότε το να κρέμεται ένα λουκάνικο ήταν, ίσως, το καλύτερο πράγμα με το οποίο θα μπορούσαν να τη δελεάσουν”.

Πηγή: Guardian

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα