Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας: Ζητείται Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΘέση εργασίας: Ζητείται Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας Τροφίμων
spot_img

Η «DSAM S.A.» η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων/μη τροφίμων (Travel Retail – Deli Food/ Ethnic Non Food) με έδρα την Γλυφάδα, επιθυμεί να προσλάβει Υπεύθυνο Διασφάλισης Ποιότητας.

Αρμοδιότητες :

  • Καθημερινή παρακολούθηση/ τήρηση συστημάτων ποιότητας
  • Υποστήριξη εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων ποιότητας
  • Υποστήριξη στην εναρμόνιση των διαδικασιών ποιότητας της εταιρίας με την ισχύουσα νομοθεσία
  • Συνεργασία με το τμήμα προμηθειών και πωλήσεων για τη διαχείριση παραπόνων
  • Επικοινωνία με προμηθευτές και συλλογή προδιαγραφών
  • Διαχείριση θεμάτων Διασφάλισης Ποιότητας/ Ασφάλειας (προδιαγραφές τελικών προϊόντων, ενημέρωση αρχείων, αναθεώρηση διαδικασιών)
  • Ενημέρωση για τις παραλαβές των προϊόντων και έγκαιρος προγραμματισμός των σχετικών εργασιών(δειγματοληπτικός έλεγχος, αρχείο αντιδειγμάτων, τήρηση αρχείων παραλαβής, ελέγχου).
  • Συμμετοχή στη δημιουργία νέων προϊόντων
  • Κατάρτιση της επισήμανσης της ετικέτας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (πχ Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 1169/2011)
  • Ενεργή συμμετοχή στις διαδικασίες εξαγωγής προϊόντων εντός και εκτός Ε.Ε.
  • Διαχείριση όλων των επιθεωρήσεων των εξωτερικών κρατικών και μη κρατικών φορέων (πχ ΕΦΕΤ, Φορέα πιστοποίησης, Agrocert κλπ)


Απαραίτητα Προσόντα :

  • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ (εφαρμογές MS Office)
  • Προϋπηρεσία 3 ετών σε αντίστοιχη θέση
  • Οργανωτικές δεξιότητες
  • Επικοινωνιακές ικανότητες

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.

Νέα απειλή για την ασφάλεια τροφίμων αποκαλύφθηκε από τον FΑΟ

Οι τρεις κορυφαίοι ένοχοι πίσω από ιογενείς τροφιμογενείς ασθένειες σύμφωνα με τον FAO.

Αντιδράσεις στα σχέδια της ΕΕ για μηδενική ανοχή στη Listeria – Ρεκόρ σχολίων στην ανοιχτή διαβούλευση

Η Επιτροπή θέλει να εξασφαλίσει υψηλότερο επίπεδο προστασίας των καταναλωτών έναντι της Listeria monocytogenes σε έτοιμα για κατανάλωση τρόφιμα αλλά αντιμετωπίζει έντονες αντιδράσεις από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία τροφίμων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα