Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
21.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Barilla Hellas: Δωρεά στην οργάνωση «Μπορούμε» και σε κοινωνικά παντοπωλεία για το Πάσχα

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαBarilla Hellas: Δωρεά στην οργάνωση «Μπορούμε» και σε κοινωνικά παντοπωλεία για το Πάσχα
spot_img
spot_img

Η Barilla Hellas, με αφορμή την εορτή του Πάσχα, προχώρησε σε δωρεές τροφίμων μέσω συνεργασίας με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε» και οι οποίες κάλυψαν συνολικά επισιτιστικές ανάγκες 6 κοινωνικών φορέων που υποστηρίζει το «Μπορούμε», όπως κοινωνικά παντοπωλεία, τράπεζες τροφίμων, σύλλογοι και δομές στήριξης.

H Barilla Hellas βρίσκεται πάντα με συνέπεια δίπλα στην κοινωνία πραγματώνοντας το αίσθημα της προσφοράς προς όλες τις κοινότητες, συμμετέχοντας παράλληλα ενεργά στην μάχη για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Με κύριο όχημα τη φιλοσοφία της εταιρίας για παροχή θρεπτικών γευμάτων, προσέφερε στους συνανθρώπους μας στα πλαίσια της παραπάνω δράσης, συνολικά 2 τόνους προϊόντων που αφορούν έτοιμες σάλτσες και προϊόντα αρτοποιίας (μπισκότα, φρυγανιές).

Με αίσθημα αλληλεγγύης, η Barilla Hellas, υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελληνική κοινωνία και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα σε ευάλωτες ευπαθείς ομάδες, αποσκοπώντας σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πείνα στην Ελλάδα: Συγκλονιστικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Η πείνα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο – Μελέτη τριών ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα