Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
22.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Eκλογή της κ. Βασιλικής Καζάζη στην HellasCert

ΑρχικήΝέαEκλογή της κ. Βασιλικής Καζάζη στην HellasCert
spot_img

Τη θέση της ταμία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της HellasCert – Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης – Πιστοποίησης αναλαμβάνει η δεύτερη Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Βασιλική Καζάζη.


Τη θέση της ταμία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της HellasCert – Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης – Πιστοποίησης αναλαμβάνει η δεύτερη Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Βασιλική Καζάζη.

- Advertisement -

Η κυρία Καζάζη ασχολείται με την Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης από το 2000, ως Επικεφαλής Επιθεωρητής σε ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης και με βασικό αντικείμενο την επιθεώρηση στον Κλάδο της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – Σχολή Θετικών Επιστημών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διαχείριση της Αλυσίδας Τροφίμων (Food Chain Management).

Από τη νέα της θέση, η κυρία Καζάζη σχεδιάζει να συνδράμει στη προσπάθεια προβολής της σημασίας και της αξίας της πιστοποίησης ως υπηρεσίας υψηλής προστιθέμενης αξίας για επιχειρήσεις και καταναλωτές και στην επίτευξη των στόχων της HellasCert, αναδεικνύοντας τη σημασία της επιθεώρησης και πιστοποίησης εντός και εκτός συνόρων.


spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα