Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρωταθλήτρια Ανώτατης Επωνυμίας η τεκίλα Casamigos που δημιούργησε ο George Clooney

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠρωταθλήτρια Ανώτατης Επωνυμίας η τεκίλα Casamigos που δημιούργησε ο George Clooney
spot_img

Η μάρκα τεκίλα Casamigos ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Ανώτατης Επωνυμίας από το  The Spirits Business , λόγω της ραγδαίας αύξησης των πωλήσεών της στις Ηνωμένες Πολιτείες.

H τεκίλα Casamigos ιδρύθηκε από τους George Clooney, Rande Gerber και Mike Meldman το 2013. To όνομα σημαίνει, ουσιαστικά, σπίτι φίλων, από την ισπανική λέξη casa (σπίτι) και amigos (φίλοι). Η τεκίλα έγινε άμεσα αρκετά δημοφιλής και εξαιτίας της δημοφιλίας του πασίγνωστου ηθοποιού Clooney. Τελικά, η επωνυμία πουλήθηκε στη Diageο 2017 για 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με την έκθεση της Brand Finance , η Casamigos έχει κεφαλαιοποιήσει την αυξανόμενη δημοτικότητα της Tequila σε όλο τον κόσμο και πράγματι ξεπέρασε τον ανταγωνισμό της όσον αφορά την ανάπτυξη, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις της φέτος, αναφέρει το The Drinks Business. Για αυτό και ανακηρύχθηκε σε Πρωταθλήτρια Ανώτατης Επωνυμίας από το  The Spirits Business, νωρίτερα φέτος.

Η Diageo φαίνεται να πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες της συγκεκριμένης τεκίλας, αφού ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια για επενδύσεις 500 εκατομμυρίων δολαρίων στην επέκταση των παραγωγικών εγκαταστάσεων της Casamigos στο Μεξικό, μια κίνηση που φαίνεται να στοχεύει στη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης της επιχείρησης Tequila.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο