Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
22.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

The Mart: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων, Γεωπόνος, ή Χημικός για τον Ποιοτικό Έλεγχο

ΑρχικήΝέαThe Mart: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων, Γεωπόνος, ή Χημικός για τον Ποιοτικό Έλεγχο
spot_img

Η The Mart, εταιρία χονδρεμπορίου τροφίμων, επιθυμεί να προσλάβει Υπάλληλο Ποιοτικού Ελέγχου στις κεντρικές αποθήκες στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Βασικές αρμοδιότητες:

  • Επιθεώρηση στις αποθήκες των φρέσκων προϊόντων (φρουτολαχανικά) με στόχο τη σωστή παραλαβή, αποθήκευση και διαχείρισή τους
  • Παρακολούθηση συστημάτων ISO 22000 και ISO 9001 και διασφάλιση αυστηρής εφαρμογής αυτών
  • Καθοδήγηση και συντονισμός ομάδας μέσω των κατάλληλων οδηγιών που στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της φροντίδας των φρουτολαχανικών

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο Τεχνολόγου Τροφίμων, Χημικού, Γεωπόνου ή άλλης συναφούς ειδικότητας
  • Εμπειρία σε ποιοτικό έλεγχο εταιρίας
  • Εμπειρία σε διαδικασίες καλλιέργειας φρουτολαχανικών
  • Ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας και συνεργασίας
  • Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Καλή γνώση Η/Υ και προγραμμάτων

Η εταιρία παρέχει:

  • Δυναμικό εργασιακό περιβάλλον σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία
  • Πλήρες πακέτο αποδοχών και πρόσθετες παροχές
  • Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα