Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

MISKO: Σημαντική διάκριση για το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου στα Supermarket Awards 2022

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαMISKO: Σημαντική διάκριση για το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου στα Supermarket Awards 2022
spot_img

Bronze βραβείο στην κατηγορία Βέλτιστη Αξιοποίηση της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής & Παράδοσης.

Η MISKO με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων της και με προσήλωση στην ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας σιτηρών, δημιούργησε το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO προωθώντας την παραγωγή σκληρού σίτου υψηλής ποιότητας και χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων από Έλληνες παραγωγούς. Αυτή η δράση ξεχώρισε στα φετινά Supermarket Awards 2022, επιβραβεύοντας το αγαπημένο brand ζυμαρικών με το Bronze βραβείο στην κατηγορία Βέλτιστη Αξιοποίηση της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής & Παράδοσης.

Με από το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου, η MISKO συμβάλει στην βελτίωση της κοινωνίας, του περιβάλλοντος και της αγοράς, μέσα από την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, που μπορούν να διεκδικήσουν ανταγωνιστικότερες επιδόσεις στις αγορές και να αποδώσουν καλύτερες τιμές στους παραγωγούς.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του προγράμματος και σε συνέχεια της αειφόρου φιλοσοφίας του και τα οφέλη προς το περιβάλλον, στόχος της MISKO ήταν να καλύψει και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού για διατροφικά καινοτόμα προϊόντα. Αποτέλεσμα του Προγράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO, είναι η καινοτόμος Χρυσή Σειρά της MISKO, ένα Κορυφαίο Ελληνικό Ζυμαρικό, το μοναδικό που παράγεται από μονοποικιλιακό σιτάρι, ποικιλίας Σβέβο, από επιλεγμένους παραγωγούς. Μια μοναδική σειρά ζυμαρικών με εξαιρετική γεύση, χρυσοκίτρινο χρώμα και υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών, που αποτελούν την ιδανική επιλογή για κλασικές και απαιτητικές συνταγές.

Η MISKO, υποστηρίζοντας τους Έλληνες αγρότες, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα σύνδεσης της παραγωγής με τον τελικό καταναλωτή. Έχοντας ως στόχο της να καινοτομεί και να προσφέρει συνεχώς νέες, γευστικές καθώς και υγιεινές επιλογές στους καταναλωτές, καλύπτει κάθε διατροφική ανάγκη, με ποιοτική πρώτη ύλη και δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει σε όλα αυτά που την έχουν κάνει την νούμερο ένα επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών από το 1927 μέχρι και σήμερα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λευκό ψωμί: Ανθυγιεινό όσο το κάπνισμα!

Τα τεράστια επίπεδα υδατανθράκων του λευκού ψωμιού, διασπώνται τόσο γρήγορα στο σώμα που προκαλούν έντονες αυξήσεις σακχάρου και ''χτυπάνε κόκκινο'' τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου σαν να... παίρνουμε κοκαΐνη.

Ποιο γνωστό ελληνικό ελαιόλαδο περιέχει απαγορευμένο φυτοφάρμακο – Αποσύρθηκε από την αγορά της Δανίας (φωτο)

Οι αρχές της Δανίας ανακάλεσαν από την αγορά εξαιρετικά παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα