Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έτοιμα γεύματα: Η παγκόσμια βιομηχανία αναμένεται να φτάσει τα 219,4 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΈτοιμα γεύματα: Η παγκόσμια βιομηχανία αναμένεται να φτάσει τα 219,4 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030
spot_img

Αυξανόμενη ζήτηση για πλήρως ή μισομαγειρεμένα πιάτα που απαιτούν ελάχιστο χρόνο για να γίνουν, καμία μαγειρική εμπειρία και αμελητέα προσπάθεια.

Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς έτοιμων γευμάτων αναμένεται να φτάσει τα 219,43 δισεκατομμύρια USD έως το 2030 σύμμφωνα με έκθεση της ResearchAndMarkets.com .

Τα έτοιμα γεύματα κερδίζουν εξέχουσα θέση και αποτελούνται από πλήρως ή μισομαγειρεμένα πιάτα που απαιτούν ελάχιστο χρόνο για να γίνουν, καμία μαγειρική εμπειρία και αμελητέα προσπάθεια. Επιπλέον, η άνοδος της ψηφιοποίησης και οι έντονες διαφημίσεις σχετικά με μαγειρευτά φαγητά σε διαφορετικές πλατφόρμες επικοινωνίας συμβάλλουν στην αύξηση της γνώσης των καταναλωτών, η οποία με τη σειρά της αναμένεται να προωθήσει τη βιομηχανία των έτοιμων γευμάτων σε όλη την περίοδο πρόβλεψης (2022-2030).

Η βιομηχανία καθοδηγείται κυρίως από την εκτεταμένη διάρκεια αποθήκευσης του προϊόντος ως αποτέλεσμα της κατάλληλης συσκευασίας και της ευρείας προσβασιμότητας. Επιπλέον, λόγω του αυξανόμενου ταραχώδους προγράμματος εργασίας και της αλλαγής του τρόπου ζωής, οι καταναλωτές στρέφονται προς συσκευασμένα τρόφιμα που μπορούν να καταναλωθούν γρήγορα και εύκολα, γεγονός που έχει αυξήσει τη ζήτηση για συσκευασμένα έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα και αναμένεται να αυξηθεί σε όλη την περίοδο πρόβλεψης.

Το τμήμα των vegan ροβλέπεται πως θα αναπτυχθεί με σημαντικό ρυθμό λόγω των αυξανόμενων τάσεων στην υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με την καλή διαβίωση των ζώων.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα