Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
17.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αλλάζει η συνταγή της Pepsi Zero Sugar

ΑρχικήΝέαΑλλάζει η συνταγή της Pepsi Zero Sugar
spot_img

Ποια θα είναι η διαφορά στο νέο δημοφιλές αναψυκτικό χωρίς ζάχαρη της PepsiCo.

Mια ακόμα μεγάλη αλλαγή έρχεται για τους λάτρεις των αναψυκτικών το 2023, καθώς η πολυεθνική εταιρεία αναψυκτικών και σνακ PepsiCo αλλάζει τη συνταγή της Pepsi Zero Sugar, με 0% ζάχαρη.

- Advertisement -

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η αλλαγή έρχεται μετά από μια εκτενή καταναλωτική μελέτη, βάσει των αποτελεσμάτων της οποίας οι καταναλωτές αξιολόγησαν πως προτιμούσαν η νέα συνταγή της Pepsi Zero Sugar, θεωρώντας τη πιο δροσιστική, νόστιμη και με “πραγματική” γεύση κόλα. Η αναβαθμισμένη συνταγή Pepsi Zero Sugar χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα γλυκαντικών για να αποκτήσει ένα πιο δροσιστικό και πιο τολμηρό γευστικό προφίλ από την προηγούμενη ποικιλία Pepsi Zero Sugar.

Η εταιρεία, όμως, δεν πρόκειται να σταματήσει στην αναμόρφωση της σειράς ποτών Zero Sugar, αλλά με το νέο έτος αναμένεται να αναπροσαρμόσει γευστικά και τις γεύσεις Mango και Wild Cherry, με τις νέες εκδοχές τους να κυκλοφορούν στα ράφια των καταστημάτων λιανικής των ΗΠΑ – για αρχή- την άνοιξη.

Σύμφωνα με το Food Dive, η Pepsi, δήλωσε πως το επίπεδο καφεΐνης παραμένει στο ίδιο επίπεδο με την κανονική Pepsi και αφαίρεσε το ginseng, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στην έκδοση ζάχαρης του ροφήματος.

Η αλλαγή στο Pepsi Zero Sugar έρχεται καθώς οι αγοραστές αναζητούν διαρκώς τρόπους να περιορίσουν την πρόσληψη ζάχαρης, στα πλαίσια ενός πιο διαδεδομένου τρόπου διατροφής με άξονα την υγεία και την ευεξία.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα