Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μελισσοκομική Αθηνών: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΜελισσοκομική Αθηνών: Θέση εργασίας για Γεωπόνο ή Τεχνολόγο Τροφίμων
spot_img

Η Έδρα αλλά και η παραγωγή των μελισσοκομικών ειδών βρίσκεται στο Σχηματάρι.

Η ιστορία της Μελισσοκομικής Αθηνών ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Γκριτζαλης, εμπνεόμενος από την μακρά οικογενειακή παράδοση στην μελισσοκομία και από την αγάπη του για τη μέλισσα και τα υψηλής διατροφικής άξιας προϊόντα που προσφέρει, εργάστηκε με αφοσίωση και μεράκι, καταφέρνοντας να αναπτύξει την εταιρεία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος της είναι να εξελίξει κάθε πτυχή της, προσφέροντας στον επαγγελματία μελισσοκόμο καθώς και στους λάτρεις του μελιού και της μελισσοκομικής τέχνης πρόσβαση σε υψηλής ποιότητος μελισσοκομικά προϊόντα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

- Advertisement -

Η εταιρεία Μελισσοκομική Αθηνών αναζητά να προσλάβει Γεωπόνο-Τεχνολόγο Τροφίμων.

Αρμοδιότητες:
Διενέργεια ποιοτικού ελέγχου

Εκτέλεση επιβεβαιωτικών ελέγχων για τη συμμόρφωση των προϊόντων με βάση τις τελικές προδιαγραφές.

Επιτήρηση τεκμηρίωσης κρίσιμων σημείων παραγωγικής διαδικασίας ( έλεγχος συνταγών, καταγραφή θερμοκρασιών κ.α)

Συμπλήρωση και συντήρηση απαραίτητων εγγράφων σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας.

Απαραίτητα Προσόντα:
Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Γεωπόνου-Τεχνολόγου Τροφίμων ή συναφούς αντικειμένου με τρόφιμο

Επαρκής γνώση συστημάτων Ασφάλειας & Ποιότητας Τροφίμου

Άριστη γνώση Αγγλικών

Άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (περιβάλλον MS Office)

Επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες

Ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας

Άριστη διαχείριση χρόνου

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέο και πολύ επικίνδυνο παθογόνο εντοπίστηκε σε κοτόπουλα λιανικής – Προκαλεί μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις

Σοβαρός χαρακτηρίζεται ο αναδυόμενος κίνδυνος από το βακτήριο Escherichia albertii σε κοτόπουλα - Διεθνή συνεργασία ζητούν ερευνητές

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα