Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνής Ένωση Ζαχαροπλαστικής: Εντείνεται η συνεργασία του κλάδου παγκοσμίως

ΑρχικήΝέαΔιεθνής Ένωση Ζαχαροπλαστικής: Εντείνεται η συνεργασία του κλάδου παγκοσμίως
spot_img

Η Διεθνής Ένωση Ζαχαροπλαστικής συγκεντρώνει τις σημαντικότερες ενώσεις του κλάδου ζαχαροπλαστικής από όλο τον κόσμο.

Η Διεθνής Ένωση Ζαχαροπλαστικής (ICA) πραγματοποίησε τη Γενική Συνέλευση και το Συνέδριό της για Παγκόσμια Θέματα στις 25 Απριλίου στην Κολωνία της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια της ISM, της κορυφαίας παγκόσμιας εμπορικής έκθεσης για γλυκά και σνακ. Η ICA, δεσμευμένη στην προώθηση της συνεργασίας και της ανάπτυξης εντός του κλάδου, ανακοίνωσε σχέδια να ενισχύσει εκ νέου τους δεσμούς μεταξύ των μελών της και να ενεργοποιήσει εκ νέου τη συνεργασία και την προβολή της στην παγκόσμια σκηνή.

Η Διεθνής Ένωση Ζαχαροπλαστικής συγκεντρώνει τις σημαντικότερες ενώσεις του κλάδου ζαχαροπλαστικής από όλο τον κόσμο για να εργαστούν συλλογικά για θέματα που επηρεάζουν τον κλάδο. Μαζί αντιπροσωπεύουν χιλιάδες εταιρείες σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας ζαχαροπλαστικής, από τη ζαχαροπλαστική μέχρι την παραγωγή σοκολάτας και από τα τσίχλα μέχρι τα εκλεκτά προϊόντα αρτοποιίας. Τα σημερινά μέλη της είναι η ABICAB (Βραζιλία), η Australian Industry Group (Αυστραλία), η CAOBISCO (Ευρώπη), η CCAJ (Ιαπωνία), η FHCP (Καναδάς) και η NCA (ΗΠΑ). Η ICA δραστηριοποιήθηκε στο παρελθόν στους τομείς της διεθνούς εμπορικής συνεργασίας, των τεχνικών και ρυθμιστικών υποθέσεων και των δημοσίων υποθέσεων.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, μέλη και εταιρείες της ICA συζήτησαν διάφορα παγκόσμια ζητήματα που επηρεάζουν τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής και έλαβαν παρουσιάσεις από τους ηγέτες του κλάδου. Η Beth Johnson της Food Directions, LLC, η Charlotte Opal του Earthworm Foundation, η Farida Mohamedshah της NCA και η Eleonora Alquati της CAOBISCO μοιράστηκαν τις γνώσεις τους σχετικά με θέματα που επηρεάζουν τον τομέα της ζαχαροπλαστικής, από παγκόσμια θέματα διατροφής και κανονιστικών θεμάτων έως προκλήσεις βιωσιμότητας.

Η ICA παραμένει προσηλωμένη στην υποστήριξη της ανάπτυξης της βιομηχανίας ζαχαροπλαστικής και στη συνεργασία με τα μέλη της. «Η ICA πρέπει να χρησιμεύσει ως φόρουμ όπου κορυφαίοι εκπρόσωποι ζαχαροπλαστικής μπορούν να εντοπίσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που επηρεάζουν τη βιομηχανία και να αναπτύξουν δράσεις εάν είναι απαραίτητο. Πρέπει να χρησιμεύσει ως η διεθνής φωνή της βιομηχανίας ζαχαροπλαστικής για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Είμαστε χαρούμενοι που συναντηθήκαμε ξανά μετά από τόσο μακρά περίοδο και είμαι ευγνώμων για τις ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές ανταλλαγές μεταξύ των μελών που όλα εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους να κάνουν την ICA ισχυρότερη», δήλωσε η Muriel Korter, Πρόεδρος της ICA.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο