Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Crystal Taste Award και Χρυσά Αστέρια για αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουCrystal Taste Award και Χρυσά Αστέρια για αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ
spot_img

Διακρίσεις για τη Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ, το DODONI Authentic Greek Yogurt 2%, το γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ, το ΔΩΔΩΝΗ πρόβειο γιαούρτι και τη διαχρονική ΔΩΔΩΝΗ Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π.

Για ακόμα μια χρονιά αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού Superior Taste Awards, του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, ενός κορυφαίου ανεξάρτητου οργανισμού για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης.

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης (3 χρυσά αστέρια) και με βαθμολογία πάνω από 90% διακρίθηκαν η Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ και το DODONI Authentic Greek Yogurt 2%, το οποίο έλαβε συμπληρωματικά και το Crystal Taste Award καθώς απέσπασε για 3η συνεχόμενη χρονιά 3 χρυσά αστέρια, αντικατοπτρίζοντας την συνεχής επιδίωξη της ΔΩΔΩΝΗ για αριστεία και την ικανότητά της να προσφέρει με συνέπεια μια απαράμιλλη γευστική εμπειρία.

Επιπλέον, με την ανώτατη διάκριση των 2 αστεριών, ξεχώρισαν αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ όπως το Γαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ, το ΔΩΔΩΝΗ πρόβειο γιαούρτι και η διαχρονική ΔΩΔΩΝΗ Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π.

Μετρώντας περισσότερες από 70 εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις και βραβεία από το 2015

μέχρι σήμερα, που επιβραβεύουν την αφοσίωση της εταιρείας στην παραγωγή εξαίρετης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων, την δυναμική επιχειρηματική της ανάπτυξη, αλλά και

την επιτυχημένη επικοινωνιακή της στρατηγική, η ΔΩΔΩΝΗ παραμένει πιστή στις αξίες και στη

δέσμευσή της να μεταφέρει τη γεύση του καλού στο τραπέζι των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά με τις νέες βραβεύσεις: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις που λάβαμε από έναν τόσο καταξιωμένο θεσμό όπως τα Superior Taste Awards  καθώς αποτελούν απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης όλης της οικογένειας της ΔΩΔΩΝΗ για κάθε ένα προϊόν που παράγουμε. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα πρότυπα γεύσης, ποιότητας και παράδοσης, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις καλύτερες ελληνικές γαλακτοκομικές απολαύσεις σε κάθε άκρη της γης!».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα