Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
17.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα.. από την ΑΛΛΑΤΙΝΗ! Μπισκότα Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι!

ΑρχικήTop quality 4uΝέα.. από την ΑΛΛΑΤΙΝΗ! Μπισκότα Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι!
spot_img

ΑΛΛΑΤΙΝΗ… ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη!

Η Elbisco Α.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία με 50 χρόνια παρουσίας στην αγορά και 1145 εργαζόμενους συνολικά. Μέχρι και το 99,5% των προϊόντων της παράγεται στην Ελλάδα και εξάγεται σε 25 προορισμούς παγκοσμίως. Με όραμα να εμπνεύσει την πατρίδα μας και να πετύχει στην παγκόσμια αγορά, κινείται με γνώμονα τις ελληνικές οικουμενικές αξίες.

Η Elbisco Α.Ε. αντιπροσωπεύει κορυφαίες μάρκες στον κόσμο του ψωμιού, της φρυγανιάς και των μπισκότων, συμπεριλαμβανομένων των Elite, KΡΙΣ ΚΡΙΣ, ΑΛΛΑΤΙΝΗ, Forma και Βοσινάκη. Με επίκεντρο την προσφορά μιας ευρείας γκάμας ισορροπημένων, απολαυστικών και καινοτόμων προϊόντων, στοχεύει να φέρει μικρές στιγμές χαράς στην καθημερινότητά μας.

Πρόσφατα, η ΑΛΛΑΤΙΝΗ παρουσίασε τα νέα μπισκότα Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι, σε δυο απολαυστικές προτάσεις: Κλασικά και Zero με 0% Ζάχαρη, με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας!

Το Δίκοκκο Σιτάρι είναι ένα δημητριακό που καλλιεργείται από την αρχαιότητα. Γνωστό, για την υψηλή διατροφική του αξία και την περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες, αποτελεί ιδανικό συστατικό για να συμπεριληφθεί σε ένα σνακ. Αυτά τα μπισκότα, φτιαγμένα με αλεύρι ολικής άλεσης από Δίκοκκο Σιτάρι, προσφέρουν μια νόστιμη και χορταστική απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας.

Επεκτείνοντας την, ήδη, επιτυχημένη σειρά μπισκότων ΑΛΛΑΤΙΝΗ Digestive με βρώμη, η νέα σειρά Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο Σιτάρι αποτελεί άλλη μια καινοτόμο προσθήκη. Με τη δέσμευση της ΑΛΛΑΤΙΝΗ για υψηλή ποιότητα και διατροφική ισορροπία, τα νέα Digestive με αλεύρι από Δίκοκκο σιτάρι, Κλασικά και Zero με 0% Ζάχαρη ανταποκρίνονται στη ζήτηση του σύγχρονου καταναλωτή για πιο υγιεινές επιλογές.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ηχηρή αποχώρηση Χαρουτουνιάν από τον ΕΛΓΟ Δήμητρα – Ανταλλαγές πυρών με τον Λευτέρη Αυγενάκη

Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό έστειλε ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ – Έχει λήξει η θητεία του λέει το ΥΠΑΑΤ.

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα