Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαργαλιάνοι: Άγνωστοι έκλεψαν εκατοντάδες κιλά ελαιολάδου και μελιού

ΑρχικήΝέαΓαργαλιάνοι: Άγνωστοι έκλεψαν εκατοντάδες κιλά ελαιολάδου και μελιού
spot_img

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές μεγάλων ποσοτήτων ελαιολάδου.

Συνεχίζονται οι κλοπές ελαιόλαδου, η τιμή του οποίου έχει εκτοξευθεί σε υψηλό 26ετίας, λόγω τη συνεχιζόμενης ξηρασίας στην Ευρώπη που έχει οδηγήσει σε μειωμένη παραγωγή, και σε παγκόσμια έλλειψη προσφοράς.

Στην περιοχή Αγίου Γεωργίου στους Γαργαλιάνους διαρρήκτες που παραβίασαν την αποθήκη σπιτιού έκλεψαν όχι μόνο ελαιόλαδο αλλά και το μέλι. Οι δράστες, που εισέβαλαν στην αποθήκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, άρπαξαν από το εσωτερικό τΙς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 200 κιλά ελαιόλαδου και 240 κιλά μέλι και έσπευσαν να εξαφανιστούν, προφανώς με κάποιο όχημα που είχαν μαζί τους και φόρτωσαν τα κλοπιμαία. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και να τους συλλάβουν, πριν προλάβουν να πουλήσουν την πλούσια λεία που αποκόμισαν.

Πληροφορίες από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι πρώτες εικόνες από την τελετή απονομής των βραβείων FEA – Φωτο

Πλήθος κόσμου αυτή την ώρα στην τελετή απονομής των βραβείων FoodExperts’ Awards του Cibum.

Αντίστροφη μέτρηση για τα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Όλα είναι έτοιμα για την τελετή απονομής που θα γίνει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2024 στo πλαίσιο της Food & Drinks by Detrop της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο