Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ζητείται Υπεύθυνος Διαχείρισης/Διασφάλισης Ποιότητας

ΑρχικήΝέαΖητείται Υπεύθυνος Διαχείρισης/Διασφάλισης Ποιότητας
spot_img

Η Select Bakery αναζητεί άτομο για την κάλυψη της θέσης Υπευθύνου Διαχείρισης/Διασφάλισης ποιότητας με αρμοδιότητες την επίβλεψη του τμήματος ποιότητας και την διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγική διαδικασία.

Στόχος είναι η αποτελεσματική διαχείριση των συστημάτων ποιότητας και η εφαρμογή των απαιτήσεων τους.

Αρμοδιότητες

  • Επίβλεψη και συντονισμός αναλύσεων των πρώτων υλών για την διασφάλιση ποιότητας τους
  • Διαχείριση των συστημάτων ποιότητας τόσο της εταιρίας όσο και των πελατών
  • Εφαρμογή των απαιτήσεων των συστημάτων στην παραγωγική διαδικασία
  • Ικανότητα σχεδιασμού και ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων
  • Διαχείριση ελέγχων από ελεγκτικούς φορείς και πελάτες
  • Αντιμετώπιση προβλημάτων ποιοτικού χαρακτήρα στην παραγωγική διαδικασία και στο τελικό προϊόν
  • Αξιολόγηση προμηθευτών Α’ και Β΄ υλών για την συμμόρφωση τους σε περιπτώσεις αποκλίσεων με τις συμφωνηθέντες προδιαγραφές με παρακολούθηση των διορθωτικών ενεργειών τους.

Προσόντα

  • Πτυχίο Χημικού Μηχανικού ή Χημικού ή Τεχνολόγου τροφίμων ή άλλης σχετικής ανώτατης σχολής.
  • Εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών στον τομέα Ποιοτικού ελέγχου/Διαχείρισης ποιότητας σε μονάδα παραγωγής τροφίμων
  • Οργανωτικές , ηγετικές και διοικητικές ικανότητες
  • Αρίστη γνώση εφαρμογών MS Office
  • Πολύ καλή γνώση συστημάτων ποιότητας (BRC, IFS, ISO 22000)
  • Άριστη γνώση Αγγλικών

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο