Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Lidl SI: Εντοπίστηκε τρόφιμο “ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση” (φωτό)

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνLidl SI: Εντοπίστηκε τρόφιμο "ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση" (φωτό)
spot_img

Οι αρχές της Τσεχίας βρήκαν στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl δημοφιλή σάλτσα που είναι ακατάλληλη για κατανάλωση.

Η Διοίκηση της Δημοκρατίας της Σλοβενίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων, την Κτηνιατρική και την Προστασία των Φυτών (UVHVVR ) έλαβε δείγμα του προϊόντος ajvar που πωλείται από την αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl στο πλαίσιο του επίσημου ελέγχου. Πρόκειται για σάλτσα πιπεριάς για ζυμαρικά και άλλα φαγητά σε γυάλινη συσκευασία. Διαπιστώθηκε ότι λόγω της μη κανονικής του εμφάνισης και συνεκτικότητας , το προϊόν είναι “ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση” όπως τονίστηκε στην ανακοίνωση ανάκλησης.

Εάν ένα τρόφιμο θεωρείται ότι είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση ή επιβλαβές για την υγεία, θεωρείται επικίνδυνο και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται να διατεθεί στην αγορά.

Το προϊόν παράγεται στην Βόρεια Μακεδονία.

Οι αρχές ανακάλεσαν την σάλτσα από τα ράφια του σουπερμάρκετ και προειδοποίησαν πως «Λόγω της ασυνήθιστης εμφάνισης και συνοχής του, το προϊόν είναι αισθητικά ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, επομένως συνιστάται στους καταναλωτές να μην το καταναλώσουν, αλλά να το επιστρέψουν στον τόπο αγοράς.»

Η σάλτσα που ανακλήθηκε από τα Lidl στη Σλοβενία

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο