Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Crosta & Mollica: Ανάκληση σάλτσας λόγω πιθανής παρουσίας γυαλιού

ΑρχικήΝέαCrosta & Mollica: Ανάκληση σάλτσας λόγω πιθανής παρουσίας γυαλιού
spot_img

O oργανισμός τυποποίησης τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε την ανάκληση της Ιταλικής σάλτσας.

Η Crosta & Mollica ανακαλεί το προϊόν Crosta & Mollica Sugo Alla Norma Aubergine, Ricotta and Tomato 340g, με ημερομηνία λήξης 8 Ιανουαρίου 2027, επειδή ενδέχεται να περιέχει κομμάτια γυαλιού, γεγονός που καθιστά το προϊόν μη ασφαλές για κατανάλωση.

- Advertisement -

Το επηρεαζόμενο προϊόν έχει πωληθεί μόνο στα καταστήματα Waitrose.

Η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση ανάκλησης προς τους πελάτες της. Οι ανακοινώσεις αυτές εξηγούν στους πελάτες γιατί το προϊόν ανακαλείται και τους ενημερώνουν για το τι πρέπει να κάνουν εάν το έχουν αγοράσει.

O oργανισμός τυποποίησης τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου ενημερώνει τους καταναλωτές να “μην καταναλώσουν” το συγκεκριμένο προϊόν. Αντίθετα, τους προτρέπει να το επιστρέψουν στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασαν για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι κρύβεται πίσω από τη δημοφιλή ενεργειακά ποτά που καταναλώνουν παιδιά και έφηβοι; Ανησυχητικά ευρήματα του Ökotest

Πόσα ενεργειακά ποτά μπορούμε να ανεχτούμε πριν γίνει η κατανάλωση πραγματικά επικίνδυνη;

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα