Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Αγγελάκης ΑΕ ετοιμάζεται για τη Food Expo 2024

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΗ Αγγελάκης ΑΕ ετοιμάζεται για τη Food Expo 2024
spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραμένοντας προσηλωμένη στο στρατηγικό πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξής της και στην επέκταση της παρουσίας της σε νέα κανάλια, αγορές και σημεία πώλησης, η Αγγελάκης ΑΕ συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Food Expo 2024, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expο.

- Advertisement -

Το πατενταρισμένο και πολυβραβευμένο Ελαιοπουλάκι® – OliVChicken® της εταιρείας Αγγελάκης, το μόνο ελληνικό κοτόπουλο που τρέφεται με τον μοναδικό συνδυασμό καλαμποκιού και ελαιόλαδου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την παγκόσμια συνάντηση της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών που διαμορφώνει τις τάσεις και το αύριο του κλάδου.

Πέρα από την καινοτόμα σειρά Ελαιοπουλάκι® – OliVChicken®, στο περίπτερο της Αγγελάκης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν ολόκληρη την γκάμα των προϊόντων Αγγελάκης, που παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανόνες Ευζωίας, στην καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στην Εύβοια.

Το περίπτερο της Αγγελάκης θα αποτελέσει για 3 ημέρες σημείο συνάντησης της ομάδας πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας με υφιστάμενους αλλά και νέους συνεργάτες, αγοραστές και προμηθευτές από την εγχώρια και διεθνή αγορά, προσδοκώντας στη δημιουργία αμοιβαία επωφελών συνεργασιών για το μέλλον.

Το περίπτερο θα βρίσκεται στο Hall 2, Stand A18-B17.

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που

προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης , τα τελευταία 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι κρύβεται πίσω από τη δημοφιλή ενεργειακά ποτά που καταναλώνουν παιδιά και έφηβοι; Ανησυχητικά ευρήματα του Ökotest

Πόσα ενεργειακά ποτά μπορούμε να ανεχτούμε πριν γίνει η κατανάλωση πραγματικά επικίνδυνη;

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα