Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Μακεδονικός Χαλβάς γιορτάζει 100 χρόνια

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΟ Μακεδονικός Χαλβάς γιορτάζει 100 χρόνια
spot_img

Μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί ακόμη μία Καθαρά Δευτέρα.

Φέτος, ο Μακεδονικός Χαλβάς συμπληρώνει 100 χρόνια και γιορτάζει με νέο λογότυπο και συσκευασίες, παραμένοντας πιστός στην ιστορία του και σε μία οικογενειακή παράδοση που θα μείνει αναλλοίωτη – για πάντα.

Ο Μακεδονικός Χαλβάς, αναπόσπαστο κομμάτι της Καθαράς Δευτέρας, γιορτάζει 100 χρόνια παράδοσης, γεύσης και ποιότητας και μοιράζεται τη δική του ιστορία, με μια ευχή: να συνεχίσει η Καθαρά Δευτέρα να μας φέρνει κοντά, κάθε γενιά, γύρω από ένα τραπέζι.

100 χρόνια, ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται με το ίδιο μεράκι και την ίδια παραδοσιακή συνταγή που έφερε η οικογένεια Χαΐτογλου από τη Μικρά Ασία. Με πρώτη ύλη το πιο διαλεχτό σουσάμι που αλέθεται σε παραδοσιακή μυλόπετρα από τη Μικρά Ασία και δίνει το καλύτερο Μακεδονικό Ταχίνι, ο Μακεδονικός Χαλβάς ζυμώνεται στο χέρι, διατηρώντας τη μοναδική γεύση και απαράμιλλη ποιότητά του αναλλοίωτες στο χρόνο.

Από αριστερά προς τα δεξιά απεικονίζονται τα στελέχη της Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ: Μανώλης Παυλίδης, Εμπορικός Διευθυντής, Λήδα Παπάζογλου, Marketing Manager, Νίκος Χαΐτογλου, Διευθύνων Σύμβουλος

Φέτος, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν με νέο λογότυπο και συσκευασίες, οι οποίες ανανεώνουν την εικόνα του με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοσή του, υπενθυμίζοντας την πορεία που έχει διανύσει από το 1924 έως σήμερα.

Παράλληλα, ο Μακεδονικός Χαλβάς συμπληρώνει 100 χρόνια προσφοράς, αναζητώντας πάντα τρόπους για να προσφέρει στην κοινωνία, με δράσεις και πρωτοβουλίες για τον τόπο του. Φέτος, πρωτοστατεί στην ίδρυση του Κέντρου Διατροφής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ενός καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος, με πρωταρχικό στόχο την προώθηση της υγιεινής, ισορροπημένης Μεσογειακής διατροφής. Με την κίνηση αυτή, ο Μακεδονικός Χαλβάς δηλώνει έμπρακτα – για ακόμη μία φορά – τη στήριξή του σε πρωτοβουλίες που προωθούν τις σωστές διατροφικές συνήθειες και δημιουργούν ένα υγιεινό και ευεργετικό πλαίσιο για την ανάπτυξη και το μέλλον των παιδιών.

Τα παιδιά βρίσκονται στο επίκεντρο και του νέου τηλεοπτικού σποτ, το οποίο αφηγείται μια γλυκιά ιστορία που μας ξυπνάει παιδικές αναμνήσεις και μας θυμίζει την αξία του να είμαστε μαζί, μια οικογένεια, γύρω από ένα τραπέζι, με την πιο χαρακτηριστική γεύση της Καθαράς Δευτέρας: τον Μακεδονικό Χαλβά.

Τέλος, ο Μακεδονικός Χαλβάς προτρέπει τους καταναλωτές να επισκεφθούν το microsite 100xroniamazi.gr για να μάθουν τη σπουδαία ιστορία των 100 χρόνων του, καθώς και για να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με δώρο αγαπημένα προϊόντα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο