Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΕ – Κίνα: Ξεκίνησαν οι κινεζικές έρευνες αντιντάμπινγκ για τις εισαγωγές χοιρινού από την ΕΕ

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΕΕ - Κίνα: Ξεκίνησαν οι κινεζικές έρευνες αντιντάμπινγκ για τις εισαγωγές χοιρινού από την ΕΕ
spot_img

Η ΕΕ θα παρέμβει κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η έρευνα συμμορφώνεται με όλους τους σχετικούς κανόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ανησυχεί για την έναρξη έρευνας αντιντάμπινγκ από την Κίνα για το εισαγόμενο χοιρινό και τα υποπροϊόντα του από την ΕΕ, δήλωσε εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου ανακοίνωσε ότι η έρευνα ξεκίνησε κατόπιν καταγγελίας της κινεζικής Ένωσης Κτηνοτροφίας. Ωστόσο αυτή ξεκινά μετά την ανακοίνωση των Βρυξελλών την περασμένη εβδομάδα ότι θα επιβάλουν αντισταθμιστικούς δασμούς στις εισαγωγές κινεζικών ηλεκτρικών οχημάτων από τον επόμενο μήνα.

Ο υπουργός Γεωργίας της Ισπανίας Λουίς Πλάνας εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι υπάρχει περιθώριο για κατανόηση και διαπραγματεύσεις ώστε να αποφευχθεί η επιβολή δασμών σε αγροτικά και διατροφικά προϊόντα μετά την ανακοίνωση της Κίνας για την έναρξη της έρευνας αντιντάμπινγκ για τις εισαγωγές χοιρινού από την ΕΕ.

Ο Πλάνας σημείωσε ότι δεν αναμένει άμεση λήψη μέτρων καθώς η Κίνα διευκρίνισε ότι η έρευνα μπορεί να διαρκέσει πάνω από ένα έτος.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο