Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2025
13.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ισόβια για την “vegan” μητέρα – Το μωρό της πέθανε από υποσιτισμό καθώς έτρωγε μόνο λαχανικά

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΙσόβια για την "vegan" μητέρα - Το μωρό της πέθανε από υποσιτισμό καθώς έτρωγε μόνο λαχανικά
spot_img

Καταδικάστηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού- έδινε στα παιδιά της μόνο μάνγκο, μπανάνες, αβοκάντο και ραμπουτάν

Δικαστήριο της Φλόριντα καταδίκασε την 39χρονη Sheilla O’ Leary, σε ισόβια για δολοφονία πρώτου βαθμού, επιβαρυντική κακοποίηση παιδιών, βαριά ανθρωποκτονία, και δύο κατηγορίες για παραμέληση παιδιού όλες αναφορικά με τον θάνατο τoυ γιου της, Ezra. Η κατηγορούμενη άκουσε την ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο χωρίς ίχνος συναισθήματος και δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, σύμφωνα με το δίκτυο NBC.

- Advertisement -

Ο Έζρα ζύγιζε 7,7 κιλά, δηλαδή 3 κιλά κάτω από τον μέσο όρο, και είχε το μέγεθος μωρού επτά μηνών όταν πέθανε στον ύπνο του ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση είχε να φάει μία εβδομάδα πριν πεθάνει! H έκθεση νεκροψίας διαπίστωσε ότι ο Έζρα πέθανε από επιπλοκές που συνδέονται με τον υποσιτισμό.

Ο σύζυγός της, Ryan Patrick O’Leary, παραμένει στη φυλακή εν αναμονή της δίκης για τις ίδιες κατηγορίες. Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά 3 και 5 ετών που ήταν επίσης υποσιτισμένα. Το δέρμα τους ήταν κίτρινο και τα δόντια τους μαύρα. Η Sheila έχει επίσης μια 11χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση, αλλά η υγεία της ήταν πολύ καλύτερη από αυτή των άλλων παιδιών, λόγω του χρόνου που περνούσε με τον πατέρα της στη Βιρτζίνια και της σωστής διατροφής. 

Η “Vegan” μητέρα έδινε στα παιδιά της μόνο μάνγκο, μπανάνες, αβοκάντο και ραμπουτάν. 

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα πρόσθετα τροφίμων που συνδέονται – σύμφωνα με νέα μελέτη – με κίνδυνο διαβήτη

Νέα μελέτη αναδεικνύει συγκεκριμένα επικίνδυνα μείγματα.

Τι “κρύβεται” πίσω από τις καθημερινές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μόλυνσης από μεταλλικά θραύσματα

Αν και οι βιομηχανίες τροφίμων εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα λάθη δεν μηδενίζονται ακόμη και από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων.

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα