Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής: Επιχειρηματικές επαφές ελληνικών εταιρειών στο Μόναχο

ΑρχικήΝέαΔιεθνής Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής: Επιχειρηματικές επαφές ελληνικών εταιρειών στο Μόναχο
spot_img

Στην αποστολή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου μετείχαν η εμπορική εταιρεία ELTOΝ και οι παραγωγικές επιχειρήσεις Θεολόγου Α. & Χ. Ο.Ε., Ι. Αμπεριάδης και ΑΡΤΥΣΙΣ από τη Βόρεια Ελλάδα.

Πολυάριθμες συζητήσεις είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι ελληνικές εταιρείες που επισκέφθηκαν τη Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής (IBA), συμμετέχοντας στην επιχειρηματική αποστολή που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο Μόναχο.

Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του, η IBA είναι η σημαντικότερη έκθεση του κλάδου στον ευρωπαϊκό χώρο, όπου αφενός λανσάρονται τα πλέον εξελιγμένα μηχανήματα για την παραγωγή αρτοσκευασμάτων και προϊόντων ζαχαροπλαστικής, αφετέρου παρουσιάζονται σύγχρονες τάσεις, ιδέες και προτάσεις για νέα και παραδοσιακά προϊόντα καθώς και όλη η σειρά πρώτων υλών που χρησιμοποιείται στον χώρο.

Στην αποστολή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου μετείχαν η εμπορική εταιρεία ELTOΝ και οι παραγωγικές επιχειρήσεις Θεολόγου Α. & Χ. Ο.Ε., Ι. Αμπεριάδης και ΑΡΤΥΣΙΣ από τη Βόρεια Ελλάδα.

Τέλος, σημειώνεται ότι με τα «πακέτα» οργανωμένων επιχειρηματικών αποστολών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου σε εκθέσεις στη Γερμανία και σε τρίτες χώρες, παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης για τις διεθνείς εξελίξεις σε βασικούς κλάδους της οικονομίας και δίνεται η ευκαιρία επιχειρηματικής δικτύωσης με τις πλέον αξιόλογες παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις διεθνώς, με στόχο την ενίσχυση του πελατολογίου και το άνοιγμα των ελληνικών επιχειρήσεων σε νέες ξένες αγορές.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο