ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΔιεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Μονάχου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 9η χρονιά...

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Μονάχου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 9η χρονιά η ελληνική συμμετοχή

2 λεπτά ανάγνωσης

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου σχετικά με την ελληνική συμμετοχή.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 9η χρονιά η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από τις 27 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου. Η έκθεση διοργανώθηκε από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου – GHM, τον οποίο αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

- Advertisement -

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση που οργάνωσε η εταιρεία-μέλος του επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξή του και υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην FOOD & LIFE 2024 συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με 8 τοπικούς μικρούς παραγωγούς και μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα όπως: ελαιόλαδο, ελιές, οίνος, μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα, χυμό, μαρμελάδες και chutneys από ρόδι, ξηρούς καρπούς, όσπρια και φυτικά σαπούνια.

- Advertisement -

Επιπλέον, συμμετείχαν και τρεις ελληνικές επιχειρήσεις: η ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ από τα Χανιά με μια εξαιρετική γκάμα τοπικών οίνων από δικά της αμπέλια, η εταιρία επεξεργασίας κρεάτων ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ Α.Ε. από την Πρέβεζα με ποικιλίες από λουκάνικα και καπνιστό κρέας και η μελισσοκομία PHILOMELIA, επίσης από την Πρέβεζα, με αυθεντικό ελληνικό μέλι.

Για το 2025, η FOOD & LIFE θα διοργανωθεί δύο φορές στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Η πρώτη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί 12 – 16 Μαρτίου 2025, παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Χειροτεχνίας, Handwerk & Design και την Έκθεση Κηποτεχνίας, Garten München. Η δεύτερη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί 12 – 16 Νοεμβρίου 2025, μαζί με τη Διεθνή Έκθεση Ειδών Οικιακής Χρήσης, Λαϊκής Τέχνης και Δώρων, Heim+Handwerk.

- Advertisement -

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί, για πληροφορίες σχετικά με την FOOD & LIFE, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η άγνωστη επιδημία εντεροϊού στη Λέσβο: Η μεγαλύτερη συρροή άσηπτης μηνιγγίτιδας των τελευταίων ετών

Ο ΕΟΔΥ ταυτοποίησε τον Echovirus 30, όμως η επιδημιολογική διερεύνηση δεν εντόπισε την πηγή μετάδοσης.

40 νέες προσλήψεις στον ΕΦΕΤ για την ενίσχυση των ελέγχων τροφίμων – Από τον Σεπτέμβριο επιθεωρήσεις και στα κυλικεία σχολείων

O ΥπΑΑΤ Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε τον ΕΦΕΤ και ανακοίνωσε 40 προσλήψεις για την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.