Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, στο πλαίσιο των δράσεων του ως μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network και των ανταποδοτικών υπηρεσιών προς τα μέλη του διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο- workshop με θέμα:
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ «ISO 22000:2018 / HACCP – Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων – Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου»
Δευτέρα 14 και Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 16:00 – 20:00
( συνολική διάρκεια 8 ωρών)
Η συμμετοχή είναι δωρεάν (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Περιεχόμενο
- Οι κίνδυνοι στα Τρόφιμα
- Η αξιολόγηση των κινδύνων
- Εισαγωγή στο Σύστημα HACCP
- Οι βασικές αρχές του HACCP
- Η αξιολόγηση Επικινδυνότητας στα τρόφιμα με βάση του Σύστημα HACCP
- Η Παρουσίαση του προτύπου ΕΝ ISO 22000:2018
6.1. Περιγραφή του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
6.2. Ευθύνη της Διοίκησης για την Ασφάλεια τροφίμων
6.3. Διαχείριση Πόρων για την Ασφάλεια Τροφίμων
6.4. Σχεδιασμός Παραγωγής και διάθεσης ασφαλών τροφίμων
6.5. Τεχνικές Ετοιμασίας Διαγράμματος Ροής για την δημιουργία των προϊόντων
6.6. Επικύρωση – Επαλήθευση του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
- Η Ελληνική Νομοθεσία σχετικά με τα τρόφιμα και ποτά
- Κανόνες Ορθής Βιομηχανικής / Υγιεινής Πρακτικής (GMP/GHP)
- Μεθοδολογία σχεδιασμού του Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2018
- Το αποτελεσματικό audit του συστήματος ISO 22000:2018 / HACCP
- Παρουσίαση ολοκληρωμένου πίνακα Audit Check List. Περιλαμβάνει ολόκληρο το πρότυπο υπό μορφή Πίνακα Ελέγχου ώστε να διασφαλισθεί η πληρότητα του Audit.
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ