Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

everest: Νέα συνεργασία με τον “street food guru” Βασίλη Καλλίδη

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / Οικονομίαeverest: Νέα συνεργασία με τον “street food guru” Βασίλη Καλλίδη
spot_img

Ο γνωστός chef Βασίλης Καλλίδης, βάζει την υπογραφή του στην πλήρως ανανεωμένη πρόταση φαγητού της αγαπημένης αλυσίδας.

everest, η μάρκα που σύστησε στο ελληνικό κοινό τον μαγικό κόσμο του street food, συνεχίζουν να ανανεώνονται διαρκώς, παραμένοντας διαχρονικά ένας από τους πλέον αγαπημένους street food προορισμούς. Σήμερα, έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους με τον γνωστό chef Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος βάζει την υπογραφή του στην πλήρως ανανεωμένη πρόταση φαγητού της αγαπημένης αλυσίδας.

- Advertisement -

Γνωστός και ως «Βασιλιάς του Urban», ο Βασίλης Καλλίδης είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους chefs της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, ο οποίος φέρνει την υψηλή γαστρονομία στον χώρο του street food. Μέσα από τα ταξίδια του μελετά τις κουλτούρες street food σε διάφορες γωνιές του κόσμου, αντλώντας έμπνευση για τη δημιουργία των δικών του συνταγών. Ο Βασίλης Καλλίδης χρησιμοποιεί συχνά αναβαθμισμένες, ΠΟΠ πρώτες ύλες για να δημιουργήσει μοντέρνες και πιο υγιεινές εκδοχές δημοφιλών φαγητών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με τον αγαπημένο chef, τα everest λανσάρουν μια σειρά νέων προϊόντων, ξεκινώντας από την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κατηγορία της «Γεμιστής Κουρού». H all-time classic χειροποίητη τυρόπιτα κουρού των everest γίνεται η βάση για λαχταριστές συνθέσεις, όπως η κουρού Caprese με mozzarella, ψητά τοματίνια και pesto alla Genovese ή η κουρού CheddarBacon. Παράλληλα, εμπλουτίζεται η κατηγορία του ζεστού σάντουιτς με την εισαγωγή δύο συνταγών με βάση το Bagel και υλικά όπως το καπνιστό τυρί, τα cheddar flakes, το ζαμπόν fuego και οι νέες sauces sriracha mayo & curry mayo. Τέλος, ο Βασίλης Καλλίδης αναβαθμίζει την κατηγορία των σαλατών με νέες συνταγές όπως η Veggie Spaghetti και η Chicken Avocado και τη γκάμα των κρύων sandwiches με τέσσερις γευστικές συνταγές: τα BLT και Deli Meat sandwiches σε ψωμί brioche και τα Prosciutto και Turkey sandwiches σε προζυμένιο πολύσπορο ψωμί.

Μπορείς να απολαύσεις τα νέα προϊόντα με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη στο πλησιέστερο κατάστημα everest, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.everest.com ή το everest app.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα