Πέμπτη, 3 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο McDonald’s στου Ρέντη

spot_img

 Η Premier Capital Hellas διευρύνει το δίκτυο εστιατόριο McDonald’s στην Ελλάδα.

Η Premier Capital Ελλάς συνεχίζει το επενδυτικό πρόγραμμα για το δίκτυο των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, με ένα νέο εστιατόριο στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, το οποίο άνοιξε στις 15 Ιουνίου 2023, στην Π. Ράλλη και Νίκου Γκάτσου 2. Πρόκειται για το 30ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς.

- Advertisement -

   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επένδυση για το εστιατόριο ανήλθε σε 2,1 εκατ. ευρώ και οδήγησε στη δημιουργία 55 νέων θέσεων εργασίας.

   Το εστιατόριο McDonald’s Π.Ράλλη ενσωματώνει όλες τις πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη. Λειτουργούν τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): οι καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης προσφέροντάς του μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), χώρο στάθμευσης, 24ωρη υπρεσία Drive Thru καθώς και υπηρεσία McDelivery. Επιπλέον, στο εστιατόριο McDonald’s Π.Ράλλη είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα προϊόντα McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away), με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) ή από το McDrive.

   Η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα, ανεφερε: «Με το νέο αυτό εστιατόριο αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην αγορά και το δίκτυό μας, να απασχολούμε και να εκπαιδεύουμε εκατοντάδες ανθρώπους και να προσφέρουμε καλό φαγητό, γρήγορα, με εξαιρετική αξία και ευκολία σε εκατομμύρια καταναλωτές. Καθώς φέρνουμε το θρυλικό brand McDonald’s κοντά σε περισσότερους καταναλωτές, προσφέρουμε σταθερή αξία και ευκολία μέσω των υπηρεσιών McDrive, McDelivery και των ψηφιακών καναλιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής McDonald’s Αpp».

   Η Premier Capital Ελλάς, από το 2011 που ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 38,2 εκατ. ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών και της τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυό της.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Dressing σαλάτας: Προσθέτοντας στο πιάτο νοστιμιά αλλά και 1002 κινδύνους…

Ο πιο μεγάλος κίνδυνος σε αυτές τις σάλτσες όμως είναι τα κρυμμένα αλλεργιογόνα.

Πλήγμα στη μαφία τροφίμων: Δεκάδες συλλήψεις από Ευρωπαϊκές Αρχές σε συνεργασία με την Ιντερπόλ

Κατηγορούνται για «επιμελημένη απάτη με προϊόντα διατροφής υψηλής αξίας, όπως ακριβά τυριά και ελαιόλαδο, καθώς και εξοπλισμό κουζίνας για την παραγωγή πίτσας

Άνοιξαν “ύπουλα” τα πρώτα σουπερμάρκετ ASDA και MORRISONS στην Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες

Οι πρώτες αντιδράσεις Σκλαβενίτη, ΑΒ και Lidl - Η σιωπή της ΜΑΣΟΥΤΗΣ - Τα άρθρα στα βρετανικά μέσα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα