Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

EAU DE BACON: Άρωμα που μυρίζει… μπέικον!

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςEAU DE BACON: Άρωμα που μυρίζει... μπέικον!
spot_img

Το άρωμα Wright N° 100 θα ενθουσιάσει του λάτρεις του μπέικον!

Η Ann Gottlieb , η αρωματοποιός που δημιούργησε μερικά από τα πιο δημοφιλή αρώματα της δεκαετίας του ’90 (συμπεριλαμβανομένων των Calvin Klein One, Impulse’s Hint of Musk και 5th Avenue από την Elizabeth Arden) επινόησε πρόσφατα ένα άρωμα που μυρίζει μπέικον!

Το Wright N° 100, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 100 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας κρέατος Wright Food Brands, της Tyson, μυρίζει κυρίως σαν μπέικον. Αλλά εκτός από την εμφιάλωση της λιπαρής πρωτεΐνης πρωινού, το άρωμα διαθέτει επίσης νότες από ξύλο μηλιάς, περγαμόντο, πατσουλί και σανταλόξυλο. Υπάρχει ακόμη και μια νότα από σιρόπι σφενδάμου και Mousse de Saxe, μια συμφωνία βανίλιας που δημιουργήθηκε τη χρονιά που ιδρύθηκε η Wright.

Η Wright Brand Foods, Inc. είναι μια εταιρεία συσκευασίας κρέατος με έδρα το Τέξας, η οποία τελικά αγοράστηκε από την εταιρεία Tyson Foods το 2001. 

«Για να δημιουργήσουμε ένα άρωμα τόσο εμβληματικό και δελεαστικό όσο το Wright Brand Bacon, γυρίσαμε τα ρολόγια πίσω στο 1922, αντλήσαμε συστατικά δημοφιλή εκείνη την περίοδο και τα συνδυάσαμε με την εθιστική συμφωνία του μπέικον», δήλωσε η Gottlieb.

Το άρωμα μπέικον όμως δεν είναι το πρώτο που κυκλοφορεί. Η εταιρεία αρωμάτων Fargginay, που ιδρύθηκε το 1920 από τον Γάλλο κρεοπώλη John Fargginay, ειδικεύεται στα αρώματα με απόχρωση μπέικον. Επίσης το 2011, ο ειδικός σε σάλτσες και τρίψιμο Pork Barrel BBQ σχεδίασε το Eau de Que, ένα καπνιστό, πικάντικο μείγμα.

Εάν πάντως ενδιαφέρεστε και πιστεύετε ότι το χοιρινό λίπος μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με τη δική σας προσωπική μυρωδιά, το Wright N° 100 είναι διαθέσιμο μέσω διαδικτύου προς 19,22 δολάρια.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο