Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

EAU DE BACON: Άρωμα που μυρίζει… μπέικον!

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςEAU DE BACON: Άρωμα που μυρίζει... μπέικον!
spot_img

Το άρωμα Wright N° 100 θα ενθουσιάσει του λάτρεις του μπέικον!

Η Ann Gottlieb , η αρωματοποιός που δημιούργησε μερικά από τα πιο δημοφιλή αρώματα της δεκαετίας του ’90 (συμπεριλαμβανομένων των Calvin Klein One, Impulse’s Hint of Musk και 5th Avenue από την Elizabeth Arden) επινόησε πρόσφατα ένα άρωμα που μυρίζει μπέικον!

Το Wright N° 100, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 100 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας κρέατος Wright Food Brands, της Tyson, μυρίζει κυρίως σαν μπέικον. Αλλά εκτός από την εμφιάλωση της λιπαρής πρωτεΐνης πρωινού, το άρωμα διαθέτει επίσης νότες από ξύλο μηλιάς, περγαμόντο, πατσουλί και σανταλόξυλο. Υπάρχει ακόμη και μια νότα από σιρόπι σφενδάμου και Mousse de Saxe, μια συμφωνία βανίλιας που δημιουργήθηκε τη χρονιά που ιδρύθηκε η Wright.

Η Wright Brand Foods, Inc. είναι μια εταιρεία συσκευασίας κρέατος με έδρα το Τέξας, η οποία τελικά αγοράστηκε από την εταιρεία Tyson Foods το 2001. 

«Για να δημιουργήσουμε ένα άρωμα τόσο εμβληματικό και δελεαστικό όσο το Wright Brand Bacon, γυρίσαμε τα ρολόγια πίσω στο 1922, αντλήσαμε συστατικά δημοφιλή εκείνη την περίοδο και τα συνδυάσαμε με την εθιστική συμφωνία του μπέικον», δήλωσε η Gottlieb.

Το άρωμα μπέικον όμως δεν είναι το πρώτο που κυκλοφορεί. Η εταιρεία αρωμάτων Fargginay, που ιδρύθηκε το 1920 από τον Γάλλο κρεοπώλη John Fargginay, ειδικεύεται στα αρώματα με απόχρωση μπέικον. Επίσης το 2011, ο ειδικός σε σάλτσες και τρίψιμο Pork Barrel BBQ σχεδίασε το Eau de Que, ένα καπνιστό, πικάντικο μείγμα.

Εάν πάντως ενδιαφέρεστε και πιστεύετε ότι το χοιρινό λίπος μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με τη δική σας προσωπική μυρωδιά, το Wright N° 100 είναι διαθέσιμο μέσω διαδικτύου προς 19,22 δολάρια.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο