Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέο προϊόν: Επίσημη “πρώτη” για το παγωτό Nescafé!

Πιο παγωμένο και πιο γλυκό από τον Frappe

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΝέο προϊόν: Επίσημη "πρώτη" για το παγωτό Nescafé!
spot_img

Πιο παγωμένο και πιο γλυκό από τον Frappe – H Nestlé λανσάρει το πρώτο παγωτό με ganache από Nescafé

Μέχρι σήμερα εάν θέλαμε γεύση Nescafe στο παγωτό απλά το… φτιάχναμε. Πράγματι εάν κάποιος κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο για παγωτό Nescafe βγαίνουν χιλιάδες σπιτικές συνταγές, αλλά όχι έτοιμο συσκευασμένο παγωτό. Αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε -κάλιο αργά…- η Nestlé που τώρα δημιουργεί θόρυβο στον κόσμο του παγωτού με το πρώτο λανσάρισμα παγωτού Nescafé , το οποίο ανοίγει νέους δρόμους χρησιμοποιώντας πραγματικό καφέ τόσο στην επικάλυψη όσο και στον πυρήνα του παγωτού.

Η επίστρωση «ganache» που καλύπτει το Nescafé Gold Cappuccino Ice Cream γίνεται χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία «soft coating» της Nestlé. Σε αντίθεση με τις σκληρές επικαλύψεις που χρησιμοποιούνται στα τυπικά παγωτά με ραβδιά με βάση τη σοκολάτα, αυτή η μαλακή ganache χρησιμοποιεί καφέ Nescafé Gold, ο οποίος βρίσκεται επίσης στον πυρήνα του παγωτού. Γι΄αυτό καλό θα είναι να το αποφύγετε ως επιδόρπιο στο δείπνο… αν θέλετε να κοιμηθείτε!

Ο Guglielmo Bonora, Επικεφαλής της Nestlé R&D Singapore, δήλωσε: «Αξιοποιώντας αυτήν την τεχνολογία «μαλακής επίστρωσης», οι ομάδες μας αντιμετώπισαν την πρόκληση να βρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ του «καφέ», του γάλακτος και της γλυκύτητας, για να ζωντανέψουν την εμπειρία Nescafé Gold Cappuccino .

«Η γκανάζ έχει σχεδιαστεί για να λιώνει με παρόμοιο ρυθμό με τον πυρήνα του παγωτού, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερα την απελευθέρωση γλυκύτητας και καφέ από την επίστρωση, μαζί με το παγωτό».

Η Global Head Confectionery and Ice Cream Strategic Business Unit, Alexander von Maillot, δήλωσε: «Δεν θέλαμε απλώς να φτιάξουμε ένα παγωτό με γεύση καφέ, αλλά μάλλον να πάρουμε την εμπειρία του καφέ Nescafé και να την αναδημιουργήσουμε στην κατηγορία του παγωτού. Το premium παγωτό είναι η τέλεια απόλαυση για τους καταναλωτές.”

Πωλείται σε χάρτινο περιτύλιγμα που έχει σχεδιαστεί για ανακύκλωση, το Nescafé Gold Cappuccino Ice Cream θα πωλείται αρχικά στη Μαλαισία τους επόμενους μήνες, με σκοπό την πιθανή κυκλοφορία σε περαιτέρω αγορές παγωτού Nestlé παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο