Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ψήφισμα του ΑΠΘ για τον Θάνατο του Κωνσταντίνου Κουτσουμανή

ΑρχικήΝέαΨήφισμα του ΑΠΘ για τον Θάνατο του Κωνσταντίνου Κουτσουμανή
spot_img

Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τιμούν την μνήμη του Καθηγητή Μικροβιολογίας Τροφίμων Κωνσταντίνου Κουτσουμανή

Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του διακεκριμένου συναδέλφου Κουτσουμανή Κωνσταντίνου Καθηγητή του Τμήματος Γεωπονίας και Διευθυντή του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντοςτου ΑΠΘ, ο οποίος τίμησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με το πολύτιμο ερευνητικό, εκπαιδευτικό και διοικητικό του έργο.

- Advertisement -

Τιμώντας τη μνήμη του, οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ

Ψ η φ ί ζ ο υ ν

  • Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
  • Να δημοσιευθεί το σχετικό ψήφισμα στον ημερήσιο Τύπο.

Ο Πρύτανης

Χαράλαμπος Ν. Φείδας

Καθηγητής Τμήματος Γεωλογίας

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι κρύβεται πίσω από τη δημοφιλή ενεργειακά ποτά που καταναλώνουν παιδιά και έφηβοι; Ανησυχητικά ευρήματα του Ökotest

Πόσα ενεργειακά ποτά μπορούμε να ανεχτούμε πριν γίνει η κατανάλωση πραγματικά επικίνδυνη;

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα