Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Και ο Καναδάς εγκρίνει το γάλα εργαστηρίου

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΚαι ο Καναδάς εγκρίνει το γάλα εργαστηρίου
spot_img

Η Health Canada ακολουθεί ΗΠΑ, Ισραήλ και Σιγκαπούρη – Η πρωτεΐνη χωρίς ζώα της Remilk είναι ασφαλής για κατανάλωση λέει η Health Canada.

Ο Καναδάς είναι η τέταρτη χώρα που επιτρέπει την πώληση και τη χρήση της πρωτεΐνης γάλακτος χωρίς την μεσολάβηση αγελάδας, από την ισραηλινή εταιρεία τροφίμων Remilk.

Το προϊόν έχει ήδη εγκριθεί σε ΗΠΑ, Ισραήλ και Σιγκαπούρη. Η πρωτεΐνη της REmilk όπως λέει η ίδια η εταιρεία, είναι ισοδύναμη με την αντίστοιχη που προέρχεται από αγελάδα αλλά παράγεται μέσω ζύμωσης ακριβείας στο εργαστήριο.  H πρωτεΐνη δεν προορίζεται για πώληση απευθείας στους καταναλωτές ή για χρήση σε βρεφικά παρασκευάσματα.

«Αυτή είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς στη Remilk και μια ιστορική ημέρα για τον Καναδά καθώς ανοίγει τις πόρτες του στην επανάσταση των νέων γαλακτοκομικών προϊόντων. Αναπτύξαμε έναν στρατηγικό οδικό χάρτη για ρυθμιστικές εγκρίσεις σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας ότι οι εταιρείες CPG αναζητούν λύσεις που ωφελούν τους καταναλωτές Σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Δώσαμε προτεραιότητα στον Καναδά στη ρυθμιστική μας στρατηγική, ακολουθώντας το πράσινο φως από τον FDA», δήλωσε ο Aviv Wolff, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Remilk. “Υπάρχουν πολλά να αγαπήσουμε στα γαλακτοκομικά προϊόντα, γι’ αυτό ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε μια λύση που θα επιτρέψει στους καταναλωτές να απολαύσουν τη γεύση του γαλακτοκομικού που αγαπούν, χωρίς τα περιβαλλοντικά μειονεκτήματα των γαλακτοκομικών και που σχετίζονται με την υγεία. Η αναγνώριση από την Health Canada – η οποία ακολουθεί χρόνια Ε&Α και σημαντικές επενδύσεις από τη Remilk – οδήγησαν σε αυτή τη κομβική στιγμή, επιτρέποντας μια ουσιαστική είσοδο στην αγορά».

Η αποδοχή από την Health Canada της πρωτεΐνης μας χωρίς ζώα αποτελεί πρόσθετη επικύρωση της ασφάλειας και της καθαρότητάς της. Η Canada’s είναι η τέταρτη ξεχωριστή υπηρεσία υγείας που διενεργεί διεξοδικές εξετάσεις της πρωτεΐνης μας και η καθεμία, ξεχωριστά, βρήκε ότι είναι ισοδύναμη με την παραδοσιακή της”, είπε Δρ. Ori Cohavi, Συνιδρυτής και CTO στη Remilk. «Οι ρυθμιστικές εγκρίσεις χρησιμεύουν όχι μόνο στο άνοιγμα νέων αγορών για την πώληση των πρωτεϊνών μας, αλλά και ως διαβεβαίωση τόσο για τη βιομηχανία όσο και για τους καταναλωτές ότι η πρωτεΐνη μας είναι η ίδια πρωτεΐνη γάλακτος που καταναλώνουν και απολαμβάνουν εδώ και δεκαετίες».

“Ο Καναδάς είναι μια σημαντική αγορά για εμάς και είμαστε περήφανοι που μπαίνουμε πρώτοι με την ευκαιρία να προσφέρουμε μια απαράμιλλη γαλακτοκομική εμπειρία για τους Καναδούς. Είμαστε πλέον έτοιμοι να συνεργαστούμε με κορυφαίες εταιρείες τροφίμων στη χώρα και να προσφέρουμε στους καταναλωτές ένα εντελώς νέο εμπειρία τέρψης χωρίς ενοχές», πρόσθεσε ο Wolff. “Η πρωτεΐνη χωρίς ζώα του Remilk αντιπροσωπεύει μια σημαντική ανακάλυψη. Δημιουργούμε τη νέα γενιά τροφών που δεν είναι μόνο νόστιμα και θρεπτικά, αλλά σημαντικά πιο βιώσιμα και ευγενικά με τον πλανήτη και τα ζώα μας.”

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο