Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βόλος: Πεντακάθαρα τα νερά στις παραλίες του Βόλου έπειτα και από τις νέες μετρήσεις

ΑρχικήΝέαΒόλος: Πεντακάθαρα τα νερά στις παραλίες του Βόλου έπειτα και από τις νέες μετρήσεις
spot_img

Αποδεδειγμένα πεντακάθαρα και απόλυτα κατάλληλα για κολύμβηση είναι τα νερά στις ακτές του Βόλου, μετά και τις τελευταίες μετρήσεις και αναλύσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα.

   Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν από το διαπιστευμένο Περιφερειακό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας Θεσσαλίας, οι μικροβιολογικές αναλύσεις των δειγμάτων θαλάσσιου νερού που λήφθηκαν στις 18 Ιουνίου στις ακτές κολύμβησης του Δήμου Βόλου και αφορούν τις περιοχές Μαλάκι, Πλατανίδια, Κάτω Λεχώνια (Ακτή Χατζηβαγγέλη), Κάτω Λεχώνια (Καρνάγιο), Σουτραλί Αγριάς, Πλάκες Ιάσων, Άναυρος, Hotel Ξενία, Πλαζ Αλυκών, Αλυκές (Ammos), Αμφάνες, Αμαρυλλίς, Άγιος Γεώργιος Κυνηγών, Χρυσή Ακτή Παναγιάς, Νέα Αγχίαλος (Τοκαλής), Νέα Αγχίαλος (Γήπεδο).

   Όπως αναφέρεται όλες οι συγκεκριμένες ακτές είναι κατάλληλες για κολύμβηση, διότι το θαλάσσιο νερό είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας. Στις περισσότερες από αυτές τις παραλίες έχει αποδοθεί και η “Γαλάζια Σημαία” αφού πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο