Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
21 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πώς να φτιάξετε το δικό σας Vegan μέλι

ΑρχικήΝέαΠώς να φτιάξετε το δικό σας Vegan μέλι
spot_img

Κι όμως για όλα υπάρχει λύση!

    Μάλλον οι περισσότεροι που ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή να γνωρίζουν πως το μέλι δεν θεωρείται vegan καθώς δημιουργείται από τις μέλισσες για τις ίδιες και όχι για τον άνθρωπο. Αν λοιπόν θελήσατε ποτέ να εξερευνήσετε τον κόσμο του vegan μελιού, το Crow Moon Kitchen προτείνει πως ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι μια εύκολη συνταγή για τη συσκευή αργού μαγειρέματος crockpot.

   Ένα crockpot μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα κάψετε το σιρόπι σας και κάνει αυτή τη συνταγή πολύ πιο εύκολη στην εκτέλεση. Αν και ο χρόνος προετοιμασίας είναι γρήγορος, χρειάζονται οκτώ έως 10 ώρες για να φτιάξετε το μέλι για vegan. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να φτιάξετε αυτό το φυτικό σιρόπι στην εστία, αλλά θα πρέπει να το μαγειρέψετε σε χαμηλή φωτιά και να εστιάσετε στη διατήρηση της θερμοκρασίας κάτω από τους 150°C. Επιπλέον, θα χρειαστεί να ανακατέψετε το σιρόπι σας για έως και μια ώρα για να αποκτήσει τη σωστή σύσταση.

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι φυσικός χυμός μήλου
  • 3 φλιτζάνια νερό
  • 2 σακουλάκια τσάι πικραλίδα
  • 2 σακουλάκια τσάι με χαμομήλι και τριαντάφυλλο
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 4 κούπες ζάχαρη

Οδηγίες

  • Ρίξτε το χυμό μήλου και το νερό στο σκεύος και προσθέστε τα φακελάκια τσαγιού.
  • Ανεβάστε τη θερμοκρασία, σκεπάστε και αφήστε τα φακελάκια τσαγιού να βράσουν για μια ώρα.
  • Αφαιρέστε τις σακούλες, ανακατέψτε τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί πλήρως και αφήστε την κατσαρόλα μερικώς καλυμμένη όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 8 ώρες. Συνιστάται γενικά να τοποθετείτε μια ξύλινη κουτάλα στην κορυφή του κεραμικού τμήματος του σκεύους και να στηρίζετε το καπάκι σε αυτό, ώστε να μπορεί να διαφύγει ο ατμός, αλλά τυχόν πιτσιλίσματα να περιορίζονται.
  • Στην αρχή θα φαίνεται λεπτό και ρευστό αλλά θα πήξει καθώς κρυώνει. Μπορείτε να το ελέγξετε παίρνοντας μια μικρή κουταλιά και ρίχνοντάς το σε ένα πιάτο και βάζοντάς το στο ψυγείο. Αν είναι παχύρρευστο και μοιάζει με μέλι τότε είναι έτοιμο.
  • Τέλος ψύξτε.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο Ευρωπαϊκός συναγερμός για τα δηλητηριώδη πατατάκια

Αναφορά στην έκθεση του ευρωπαϊκού ACN για τα δηλητηριώδη πατατάκια που έχουν διανεμηθεί σε 23 χώρες.

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο