Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το τυρί Philadelphia τώρα και σε vegan

ΑρχικήΟικιακάVEGANismΤο τυρί Philadelphia τώρα και σε vegan
spot_img

 H πρώτη vegan εναλλακτική της δημοφιλούς κρέμας τυριού Philadelphia.

Η Mondelēz International λάνσαρε μια νέα φυτική παραλλαγή του τυριού Philadelphia στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Philadelphia Plant Based περιέχει ένα μείγμα βρώμης και αμύγδαλου, το οποίο η Mondelēz λέει ότι «δημιουργεί την ίδια κρεμώδη υφή του τυριού Philadelphia χωρίς τα γαλακτοκομικά».  Η συνταγή χρειάστηκε δύο χρόνια για να τελειοποιηθεί προκειμένου να διασφαλιστεί ότι αποδίδει τη γνώριμη γεύση και υφή όπως η υπόλοιπη σειρά Philadelphia.

Το Philadelphia Plant Based διατίθεται σε ανακυκλώσιμη συσκευασία και διατίθεται αποκλειστικά μέσω της Tesco και έχει την ίδια τιμή με την κλασική εκδοχή.

Η Louise Stigant, διευθύνουσα σύμβουλος της Mondelēz International στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Έχουμε εργαστεί σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι το νέο Philadelphia Plant Based προσφέρει πραγματικά την ίδια υπέροχη γεύση και κρεμώδη γεύση που οι άνθρωποι αγαπούν και περιμένουν από τη Φιλαδέλφεια, και είμαστε χαρούμενοι που υπάρχει τώρα Προϊόν Philadelphia για όλους».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο