Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διπλή διάκριση για το Ταλαγάνι Αποστόλου σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας

ΑρχικήΝέαΔελτία ΤύπουΔιπλή διάκριση για το Ταλαγάνι Αποστόλου σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας
spot_img
spot_img

Αναγνώριση για το μοναδικό τυρί με τη μαστιχωτή υφή και τις πινελιές δυόσμου.

Το Ταλαγάνι, το αγαπημένο τυρί σχάρας με τη μαστιχωτή υφή και τις πινελιές δυόσμου, κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών σε δύο κορυφαίους διαγωνισμούς ποιότητας και γεύσης, αποσπώντας ένα χρυσό αστέρι στα Great Taste Awards 2023 και το Ασημένιο Βραβείο στα Olymp Taste Awards 2023.

Το απολαυστικό τυρί σχάρας είναι ιδιαίτερο ευέλικτο και απογειώνει στη στιγμή κάθε συνταγή, ενώ ταιριάζει πραγματικά σε κάθε περίσταση – από τις σαλάτες, τις πίτσες και τα burger μέχρι τις πιο παραδοσιακές συνταγές για το κυριακάτικο τραπέζι. Την ίδια στιγμή, είναι εξαιρετικό και σκέτο, με λίγο λεμόνι ή κάποιο γλυκό του κουταλιού, chutney ή μαρμελάδα. Ένα αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λάδι) ή μια σχάρα και 2 λεπτά αρκούν για να ξεδιπλώσει τον μοναδικό του χαρακτήρα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πείνα στην Ελλάδα: Συγκλονιστικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Η πείνα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο – Μελέτη τριών ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα