ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ

ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ

Η ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ έχει πίσω της μία ιστορική διαδρομή, η οποία αγγίζει τα 40 χρόνια, πλέον, έχοντας εκκινήσει στα μέσα της δεκαετίας του ’80, ως μία επιχείρηση δραστηριοποιούμενη στον τομέα των υπηρεσιών καθαριότητας κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και έχει μετεξελιχθεί σε μία σύγχρονη εταιρεία, η οποία κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς στο πεδίο των Facility Services.

Πρόκειται για έναν ζωντανό και διαρκώς βελτιούμενο επιχειρηματικό οργανισμό που εφαρμόζει - υπό τα πλέον αυστηρά και σύγχρονα υγειονομικά πρωτόκολλα - υπηρεσίες στους τομείς της Καθαριότητας, των Υγειονομικών Εφαρμογών, των Έργων Πρασίνου, αλλά και των Φορτοεκφορτώσεων.

Διαθέτει ένα πλήρως κατηρτισμένο στο αντικείμενό του προσωπικό, που χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα επιβεβλημένα μέσα επιχειρησιακής δράσης στο πεδίο, στο οποίο επιχειρεί.

Παράλληλα, η λειτουργική καθημερινότητα της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ συνεπικουρείται από την εποπτική ενίσχυση του επιστημονικού προσωπικού, με το οποίο συνεργάζεται, ώστε να παράγεται ένα απολύτως εγγυημένο και άρτιο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο προσφέρει το απόλυτο της ικανοποίησης στον πελάτη.

Βεβαίως, η εταιρεία διαθέτει όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία της πιστοποιητικά (ISO), ακολουθώντας με αυστηρότητα τα αναγνωρισμένα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, ΕΛΟΤ ISO 45001:2018, ISO 26000:2010, ΕΛΟΤ ISO /IEC 27001:2013, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015, ΕΛΟΤ ISO 37001:2017.

Οι εφαρμογές των διαφόρων υπηρεσιών της εταιρείας ακολουθούν συγκεκριμένους κώδικες περιβαλλοντικής πολιτικής, με πρόκριμα τον σεβασμό στο οικοσύστημα και με τη χρήση υγειονομικώς ελεγμένων και αποδεκτών – προς αυτήν την κατεύθυνση – υλικών.

Το πελατολόγιο της ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗΣ διαρκώς διευρύνεται, με αποτέλεσμα ένα πλήθος επιχειρήσεων και φορέων να την έχει
εμπιστευτεί για την εφαρμογή των πολλών και πολλαπλών υπηρεσιών της, γεγονός το οποίο ενισχύει το αληθές του κεντρικού “motto” της επιχείρησης, όσον αφορά στην εικόνα της στον ευρύτερο χώρο της αγοράς και εμπερικλείεται στη φράση «υπογραφή αξιοπιστίας»…

Για να μάθετε περισσότερα για την ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ πατήστε ΕΔΩ 

Βαθμολογήθηκε με 0 στα 5 με βάση τη γνώμη 0 επισκεπτών
Δεν υπάρχουν σχόλια γι αυτό το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

  1. Δημοσιεύστε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης.
Βαθμολογείστε αυτό το άρθρο:
0 Χαρακτήρες
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την Τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;