Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Cowa Hellas A.E.

spot_img
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας. Η έκφραση της φιλοσοφίας μας γίνεται μέσω του εντοπισμού και της επικέντρωσης των ποικίλων αναγκών του πελάτη για τις οποίες παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις.
ΟΡΑΜΑ
Το όραμά μας είναι να εδραιώσουμε στην ελληνική αγορά τη σημασία της καθαριότητας, της υγιεινής και της ασφαλούς λειτουργίας των εγκαταστάσεων του εργασιακού περιβάλλοντος.
Απώτεροι σκοποί μας είναι:

  • Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζόμενων στον επαγγελματικό χώρο τους.
  • Η θετική επιρροή στην ψυχολογία τους, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητα τους.
  • Η ενδυνάμωση της επιχειρηματικής εικόνας των πελατών μας.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Επιδιώκουμε να πρωτοπορήσουμε στον χώρο της διαχείρισης εγκαταστάσεων, παρέχοντας αποτελεσματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας. Καθημερινά υποστηρίζουμε, καθοδηγούμε και παροτρύνουμε το προσωπικό μας ώστε να επιτευχθεί ένα ασφαλές, λειτουργικό και καθαρό περιβάλλον εργασίας για τους πελάτες μας και τα άτομα μας.
ΣΤΟΧΟΣ
Στόχος μας είναι να πρωτοπορήσουμε στον χώρο της διαχείρισης εγκαταστάσεων και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των πελατών μας στους εργασιακούς χώρους τους, εστιάζοντας στην δημιουργία σεβασμού που αποπνέει το εργασιακό περιβάλλον προς εκείνους και έμμεσα στους πελάτες τους.
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι “κρύβεται” πίσω από τις καθημερινές ανακλήσεις τροφίμων λόγω μόλυνσης από μεταλλικά θραύσματα

Αν και οι βιομηχανίες τροφίμων εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα λάθη δεν μηδενίζονται ακόμη και από τους κολοσσούς της βιομηχανίας τροφίμων.

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.

Σήμα κινδύνου για τη δημόσια υγεία – Ανακαλύφθηκε άγνωστο έως σήμερα στέλεχος σαλμονέλας από Ιταλούς ερευνητές

Εμφάνιση Salmonella enterica που φέρει γονίδιο καρβαπενεμάσης bla OXA-181 στην Ιταλία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα