Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εργονομία AE

spot_img

Η Ergonomia εξειδικεύεται από το 1992 στην πρόληψη του επαγγελματικού κινδύνου και έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την ποιότητα και την καινοτομία των υπηρεσιών της. Με την πολυετή εμπειρία της και τις γνώσεις των στελεχών της, βοηθά τις επιχειρήσεις να διαμορφώσουν καλές πρακτικές και να εφαρμόσουν δοκιμασμένες λύσεις, με συνέπεια και οικονομική ανταποδοτικότητα.

Το 2001 η Ergonomia απέκτησε την πρώτη στην Ελλάδα άδεια Εξωτερικής Υπηρεσίας Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ) του επαγγελματικού κινδύνου.

Η διαρκής ανάπτυξη του στελεχιακού της δυναμικού, τα εσωτερικά προγράμματα εκπαίδευσης και η συνύπαρξη νέων μηχανικών δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, έχουν δημιουργήσει μία ενθουσιώδη διεπιστημονική ομάδα, που επιτυχώς προσφέρει εφαρμόσιμες λύσεις στο πάγιο αίτημα των επιχειρήσεων για ασφάλεια, υγεία και παραγωγικότητα.

Οι Άνθρωποι μας, αποτελούν τη δύναμή μας διότι εμπνέονται από το Αντικείμενο και το Περιβάλλον Εργασίας τους

Σε συνεργασία με κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναζητούμε διαρκώς νέες μεθόδους, ενσωματώνουμε τεχνολογίες αιχμής και εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθοδολογίες στον τρόπο λειτουργίας μας, με αποτέλεσμα η Ergonomia να αποτελεί σήμερα μία από τις σημαντικότερες Εταιρείες Γνώσης του τεχνικού κόσμου της χώρας. Οι σύμβουλοί της αποτελούν εχέγγυο ποιότητας στις προκλήσεις που θέτουν η πολυπλοκότητα των σύγχρονων συστημάτων εργασίας, οι νέες τεχνολογίες στην παραγωγή και οι αυξανόμενες απαιτήσεις για νομοθετική συμμόρφωση και προτυποποίηση, εθνική ή ευρωπαϊκή.

Η διεθνής αναγνώριση της Ergonomia οδήγησε το 2004 στην εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου από τον διεθνή οίκο Accor Services, για να επανέλθει πέντε χρόνια αργότερα πιο ώριμη και πιο ισχυρή στον ιδρυτή της και σε  άλλους Έλληνες μετόχους.

Διαρκώς εξελισσόμαστε

Στην πολυετή διαδρομή μας, οι υπηρεσίες μας διαρκώς διευρύνονται και περιλαμβάνουν τη βιομηχανική ασφάλεια και υποστήριξη (π.χ. μελέτες ΑΤΕΧ), τα προγράμματα υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού (ΕΑΡ), τη διαχείριση επικινδυνότητας (π.χ. του πλήθους σε συναυλίες), την επιχειρησιακή συνέχεια & διαχείριση κρίσεων, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης (ασφάλεια & υγεία, ποιότητα, περιβάλλον, ασφάλεια τροφίμων, κά), την εκπαίδευση προσωπικού και άλλες υπηρεσίες Συμβούλου Επιχειρήσεων. Για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει και των διαδικασιών που εφαρμόζει, η Ergonomia έχει πιστοποηθεί με ISO 9001:2015, διατηρώντας πάντοτε τα αυστηρά κριτήρια συνέπειας και αξιοπιστίας προς τους πελάτες της.

Σήμερα, η Ergonomia απασχολεί περισσότερα από 40 άτομα, ενώ διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερους από 140 εξωτερικούς συνεργάτες. Στο ενεργό πελατολόγιο της περιλαμβάνονται εκατοντάδες μεγάλων επιχειρήσεων στη βιομηχανία, την ενέργεια και τις ΑΠΕ, στα τεχνικά έργα, στις τηλεπικοινωνίες, στις υπηρεσίες και στο εμπόριο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βραβεία FEA 2024: Δείτε τους νικητές των διαγωνιστικών κατηγοριών

Το Video της τελετής απονομής των Βραβείων FEA 2024 και όλοι οι νικητές των διαγωνιστικών κατηγοριών.

Ένας νεκρός από ψαροκεφτέδες που πωλούνται σε Lidl και Coop στη Δανία

Μολυσμένοι με listeria ψαροκεφτέδες, προκάλεσαν επτά ασθένειες και έναν θάνατο.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο