Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο προχωρά σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία, για την αποκλειστική διανομή όλων των ζύθων της.
Η κυκλαδίτικη μπύρα ΝΗΣΟΣ, δεν είναι απλώς μια μπύρα – είναι μια απόδειξη του πάθους, της δημιουργικότητας και της ανθεκτικότητας του ελληνικού λαού. Γεννημένη στο γραφικό χωριό Βαγιά της Τήνου, αυτή η ποιοτική, νόστιμη και φρέσκια απαστερίωτη μπύρα έχει γίνει πρεσβευτής του πνεύματος και της ομορφιάς των Κυκλάδων και των ελληνικών νησιών.
Το ταξίδι της ΝΗΣΟΣ ξεκίνησε με τον Αλέξανδρο Κουρή, έναν άνθρωπο με όραμα για αλλαγή και βαθιά αγάπη για την πατρίδα του. Με προϋπηρεσία στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ και τη στρατηγική συμβουλευτική στους τομείς των τροφίμων, των ποτών και του τουρισμού, ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά. Η γνωριμία του με την Τήνο, μέσα από τα μάτια της συντρόφου του, της δημοσιογράφου Μάγιας Τσόκλη, άναψε μια σπίθα, που τελικά θα οδηγούσε στη γέννηση της ΝΗΣΟΣ.
Το 2012, εν μέσω της ελληνικής οικονομικής κρίσης, ο Αλέξανδρος και η Μάγια ίδρυσαν τη Μικροζυθοποιία Κυκλάδων, στην Τήνο. Αντί να πτοηθούν από τις δύσκολες συνθήκες, είδαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν κάτι εξαιρετικό. Ο στόχος τους ήταν ξεκάθαρος από την αρχή – να δημιουργήσουν μια φρέσκια μπύρα, κορυφαίας ποιότητας, που θα αναδείκνυε την αυθεντικότητα της κυκλαδίτικης γαστρονομίας, ενώ παράλληλα θα λειτουργούσε ως πρότυπο για επενδύσεις στην περιφερειακή παραγωγή.
Η ΝΗΣΟΣ δεν είναι απλώς μια μπύρα – είναι έργο αγάπης και αφοσίωσης. Κάθε μπουκάλι είναι σχολαστικά φτιαγμένο με παραδοσιακές τεχνικές ζυθοποίησης και τα καλύτερα υλικά. Το αποτέλεσμα είναι μια μπύρα, που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με τις ζωντανές γεύσεις και τα λεπτά αρώματά της. Με κάθε γουλιά, μπορείτε να γευτείτε την ουσία των Κυκλάδων – τις ηλιόλουστες παραλίες, την αλμυρή θαλασσινή αύρα και τον ζωντανό πολιτισμό, που διαπερνά κάθε γωνιά αυτών των νησιών.
Αντιπροσωπεύει μια δέσμευση για τη δημιουργία μιας ευρύτερης αλυσίδας αξίας, που ωφελεί όλες τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με την εστίαση, τη φιλοξενία, τα τρόφιμα και τα ποτά στα ελληνικά νησιά. Στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς και συνεργαζόμενοι με ομοϊδεάτες επιχειρηματίες, η οικογενειακής ιδιοκτησίας, ζυθοποιία συμβάλλει στην ενίσχυση του οικονομικού ιστού των Κυκλάδων και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.
Η αξιόλογη αυτή μπύρα έχει συγκεντρώσει διεθνή αναγνώριση, κερδίζοντας 23 σημαντικά, διεθνή βραβεία κύρους, για την εξαιρετική ποιότητα και γεύση της!
Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία είναι ο στιβαρός και αξιόπιστος συνεργάτης, που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την πρόσβαση της ΝΗΣΟΣ στην αγορά, έχοντας γνώση του κλάδου και κυρίως εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας τις προοπτικές της ΝΗΣΟΣ.
«Κάνουμε το μεγάλο βήμα, για να φτάσουμε πιο κοντά στον κόσμο που αγαπά τις μπύρες ΝΗΣΟΣ, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς» δηλωσε ο κ.κουρησ
Οι ελληνικές μπύρες ΝΗΣΟΣ έχουν πλούσια γεύση και άρωμα, φυσική ανθράκωση και προσφέρονται απαστερίωτες, «ζωντανές», με τη μέγιστη δυνατή γεύση και διατροφική αξία. Δεν υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία (παστερίωση), δεν περιέχουν συντηρητικά και παρασκευάζονται με αργές, παραδοσιακές, φυσικές διαδικασίες και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες!
Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της ΝΗΣΟΣ αποτελείται από τις: ΝΗΣΟΣ Greek Island Pilsner, ΝΗΣΟΣ All Day, ΝΗΣΟΣ Θολή, ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ, ΝΗΣΟΣ APOCALYΨΗ και ΝΗΣΟΣ Pure Lager.