Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
6.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τσίχλα Μαστίχα: Πρωτοποριακή λύση για τη διαχείριση του βάρους και τη μείωση του σπλαχνικού λίπους

ΑρχικήTop quality 4uΤσίχλα Μαστίχα: Πρωτοποριακή λύση για τη διαχείριση του βάρους και τη μείωση του σπλαχνικού λίπους
spot_img

Η πρώτη τσίχλα με προβιοτικά στην Ελλάδα, που υποστηρίζει την υγιή διαχείριση του βάρους, ενώ παράλληλα ενισχύει την υγεία του εντέρου και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η πρωτοποριακή “Τσίχλα με Μαστίχα, Προβιοτικά και Ψευδάργυρο”, από το mastihashop, περιλαμβάνει δύο βασικά συστατικά που την κάνουν μοναδική, το πατενταρισμένο και βραβευμένο στέλεχος προβιοτικών Bifidobacterium lactis BPL1® και τον ψευδάργυρο.

- Advertisement -

    Το BPL1® έχει αποδειχθεί με κλινικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα ότι υποστηρίζει την υγιή διαχείριση του βάρους και συνεισφέρει στη μείωση της περιφέρειας μέσης, καθώς και στη βελτίωση της κεντρικής παχυσαρκίας και του δείκτη μάζας σώματος. Ο ψευδάργυρος, αντίστοιχα, συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και των μακροθρεπτικών συστατικών. Για την επίτευξη της επιδιωκόμενης δράσης, προτείνεται η κατανάλωση 2 κουφέτων, για τουλάχιστον 6 λεπτά την ημέρα.

    Η νέα τσίχλα, με δροσερή γεύση μέντας, προσφέρει φρεσκάδα στην αναπνοή. Είναι χωρίς ζάχαρη (με γλυκαντικό από το φυτό στέβια), χωρίς γλουτένη και vegan. Στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής αποτελεί ευχάριστη και πρακτική προσθήκη για να υποστηρίξει την προσπάθεια απώλειας βάρους και πόντων από τη μέση και τη μείωση του σπλαχνικού λίπους.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ | Το χειρότερο μέρος που μπορείτε να αποθηκεύσετε τη ζάχαρη – Και το κάνουμε όλοι…

    Ακολουθήστε το Cibum
    στα Google News

    Μείνετε ενημερωμένοι

    Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    Must read

    Σουβλατζίδικα: Ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης από τις κομμένες ντομάτες και κρεμμύδια – Προσομοιώσεις ανάπτυξης παθογόνων

    Τι πρέπει να γνωρίζουν οι χειριστές που εργάζονται σε σουβλατζίδικα, σχετικά με τη συντήρηση τοματών και κρεμμυδιών κομμένων σε φέτες, για την αποτροπή τροφικής δηλητηρίασης των πελατών τους.

    Συμπληρώματα πρωτεΐνης: Αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών στα μισά εργαστηριακά δείγματα

    Νέα μελέτη αποκαλύπτει αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών σε δημοφιλή συμπληρώματα πρωτεΐνης.

    Γέμισε αυγά ταινίας από ανεπαρκώς ψημένο χοιρινό – Η ανατριχιαστική ακτινογραφία που σόκαρε ακόμα και τους γιατρούς (βίντεο)

    Η κυστικέρκωση είναι η πιο συχνή παρασιτική λοίμωξη που προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλείται από μία προνύμφη του πλατυέλμινθα σκώληκα “ταινία των χοίρων”
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    Ροή Ενημέρωσης

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_imgspot_img

    Δείτε επίσης!
    Προτεινόμενα άρθρα

    Μετάβαση στο περιεχόμενο