Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 2025
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η εξέλιξη του ανθρώπου και οι διατροφικές μας συνήθειες

ΑρχικήΑριστερό ΕξτρέμΗ εξέλιξη του ανθρώπου και οι διατροφικές μας συνήθειες
spot_img

Του Γιάννη Ζαμπετάκη*

Για τον φίλο και συνάδελφο, Frederic Leroy έχω ξαναγράψει. Αξίζει να δούμε το παρακάτω thread του Καθηγητή Leroy, σχετικά με τις εξέλιξή μας και τις διατροφικές μας συνήθειες

- Advertisement -
https://twitter.com/fleroy1974/status/1867254184619253991?s=51&t=CkISlzJJkJzCLPjXStFU7g

What role does evolution play in shaping our dietary needs? This question lies at the core of understanding what constitutes a nutritionally adequate diet for humans. Animals thrive when their diets align with their biological adaptations, and humans are no exception.

Μέσα από αυτήν την προσέγγιση, μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα γιατί ο άνθρωπος είναι παμφάγος και συνεπώς χρειάζεται μια διατροφή που περιέχει σε υψηλές ποσότητες κρέας.

*O Γιάννης Ζαμπετάκης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, στο Τμήμα των  Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Λίμερικ (UL) στην Ιρλανδία και “παίζει” πάντα Αριστερό Εξτρέμ.

Email: funfood16@gmail.com

Twitter: @yanzabet

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι τάσεις κατανάλωσης σνακ σύμφωνα με την έκθεση «State of Snacking 2024» της Mondelēz

Η Mondelēz International παρουσιάζει την έκτη ετήσια έκθεση «State of Snacking».

Τρεις νεκροί από τροφική δηλητηρίαση σε γηροκομείο της Φλωρεντίας

Τρεις άνθρωποι, τρόφιμοι σε γηροκομείο της Φλωρεντίας έχασαν τη ζωή τους από τροφική δηλητηρίαση - 114 κρούσματα γαστρεντερίτιδας.

Τηγάνισμα κρέατος: Υπάρχει κίνδυνος εάν το λάδι υπερβεί τους 180 °C; Τι απαντά επιστημονική επιτροπή

Οι κίνδυνοι και τα όρια θερμοκρασίας του λαδιού που χρησιμοποιείται για τηγάνισμα/τσιγάρισμα κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο