Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 2025
9.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα 3αλφα snacks από όσπρια! 

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΝέα 3αλφα snacks από όσπρια! 
spot_img

Σε 4 γεύσεις που θα σας ξετρελάνουν!

Από το ξεκίνημά της το 1968, η 3αλφα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων, με εξειδίκευση στην επεξεργασία και συσκευασία οσπρίων και ρυζιού.

- Advertisement -

Ιδρυμένη ως ομόρρυθμη εταιρεία στη Νίκαια του Πειραιά, η 3αλφα αναδύθηκε κατά τη διάρκεια μιας μετασχηματιστικής περιόδου, στο ελληνικό λιανεμπόριο. Καθώς τα παραδοσιακά μπακάλικα/παντοπωλεία άρχισαν να εξελίσσονται σε καταστήματα αυτοεξυπηρέτησης (self service) με ράφια και γόνδολες, η ανάγκη για τυποποιημένα και συσκευασμένα προϊόντα έγινε εμφανής. Η 3αλφα αναγνώρισε αυτή την αλλαγή και ήταν από τις πρώτες εταιρείες, που τοποθετήθηκε σε αυτή τη μετάβαση, από την ίδρυσή της!

Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας πήρε μια σημαντική στροφή το 1980, όταν μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία. Το επόμενο έτος μετακόμισε στο δικό της εργοστάσιο 6.000 τετραγωνικών μέτρων, στην περιοχή του Ρουφ. Σήμερα, οι εγκαταστάσεις της εταιρείας έχουν επεκταθεί σε 14.000 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτοντας τεχνολογία αιχμής και αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής.

Στο επίκεντρο της επιτυχίας της εταιρείας βρίσκεται το αφοσιωμένο, εργατικό δυναμικό της. Η 3αλφα επενδύει σημαντικά στους ανθρώπους της μέσω σεμιναρίων, διαλέξεων και διαφόρων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, καλλιεργώντας μια κουλτούρα ανάπτυξης και καινοτομίας.

Προτεραιότητά της είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας, υγιεινών προϊόντων, που πληρούν αυστηρά πρότυπα. Επενδύει στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και στην ανάπτυξη πιστοποιημένων συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και υγιεινής.

Για πέντε δεκαετίες, η 3αλφα, κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών, ξεπερνώντας σημαντικά τους ανταγωνιστές της!

Βασικός παράγοντας της επιτυχίας της υπήρξε η επικοινωνιακή της στρατηγική. Σημαντικές επενδύσεις, σε στρατηγικές πρωτοβουλίες, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν οδηγήσει σε υψηλή αναγνωρισιμότητα της μάρκας και σε μια ισχυρή, εταιρική εικόνα.

Παραμένει πάντα προσηλωμένη στην ανάπτυξη και την κοινωνική ευθύνη. Επιπλέον, συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”, τηρώντας πρωτόκολλα και συστήματα πιστοποίησης, που εστιάζουν στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και στην εφαρμογή των αρχών της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Τα νέα 3αλφα σνακς από όσπρια είναι μια σειρά σνακ, που συνδυάζουν την τεχνογνωσία της εταιρείας στα όσπρια, με κορυφαία συστατικά. Διατίθενται σε τέσσερις γεύσεις, προσφέρουν 13% πρωτεΐνη και μόνο 17% λιπαρά! Απευθύνονται σε καταναλωτές με συνείδηση υγείας, που δε θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση!

Οι 4 ξεχωριστές γεύσεις είναι οι εξής:

  • 3αλφα BALLS από φακές: από κόκκινη φακή, με γεύση τυρί cheddar
  • 3αλφα RINGS από ρεβίθια: από ρεβίθια, με γεύση sour cream & κρεμμύδι
  • 3αλφα STICKS από φακές: από φακές, με γεύση ντομάτα & βασιλικό και
  • 3αλφα BALLS από Μπιζέλια: από κίτρινα μπιζέλια, με γεύση καυτερή πιπεριά.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τηγάνισμα κρέατος: Υπάρχει κίνδυνος εάν το λάδι υπερβεί τους 180 °C; Τι απαντά επιστημονική επιτροπή

Οι κίνδυνοι και τα όρια θερμοκρασίας του λαδιού που χρησιμοποιείται για τηγάνισμα/τσιγάρισμα κρέατος.

Σουβλατζίδικα: Ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης από τις κομμένες ντομάτες και κρεμμύδια – Προσομοιώσεις ανάπτυξης παθογόνων

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι χειριστές που εργάζονται σε σουβλατζίδικα, σχετικά με τη συντήρηση τοματών και κρεμμυδιών κομμένων σε φέτες, για την αποτροπή τροφικής δηλητηρίασης των πελατών τους.

Συμπληρώματα πρωτεΐνης: Αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών στα μισά εργαστηριακά δείγματα

Νέα μελέτη αποκαλύπτει αυξημένα επίπεδα βαρέων μετάλλων και τοξινών σε δημοφιλή συμπληρώματα πρωτεΐνης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο