Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Σάμυθος μας προσφέρει 100% ελληνικό βιολογικό ταχίνι από βιολογικό σπόρο σουσαμιού, ποικιλίας Έβρου!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΗ Σάμυθος μας προσφέρει 100% ελληνικό βιολογικό ταχίνι από βιολογικό σπόρο σουσαμιού, ποικιλίας Έβρου!
spot_img

…κατέκτησε Ευρώπη και Αμερική!

Η οικοτεχνία ΣΑΜΥΘΟΣ, με επικεφαλής τον Θανάση Πολυζωίδη, είναι μια νέα καθετοποιημένη επιχείρηση, που παράγει ελληνικές σπιτικές υπερτροφές. Ο κ. Πολυζωίδης, με σπουδές στη γεωπονία και στη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων ταξιδεύει το 100% ελληνικό ταχίνι ΣΑΜΥΘΟΣ, στα ράφια των πιο «ψαγμένων» delicatessen του κόσμου. Στη γραφική πόλη της Αλεξανδρούπολης, με μια παραγωγική μονάδα στα Βρυσικά Έβρου, η ΣΑΜΥΘΟΣ χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθόδους, για να δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα σουσαμιού, χρησιμοποιώντας μόνο τους καλύτερους σπόρους σουσαμιού, ποικιλίας Έβρου, που προέρχονται από τις ορεινές, βιολογικές, ιδιωτικές φάρμες της στην περιοχή του Δικτύου Natura, ενός Ευρωπαϊκού Οικολογικού Δικτύου Περιοχών, οι οποίες φιλοξενούν πολύτιμη και σπάνια χλωρίδα και πανίδα.

Στη ΣΑΜΥΘΟΣ, κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας εκτελείται σχολαστικά, υπό αυστηρή προσωπική επίβλεψη. Συνδυάζοντας τις χαμηλές αποδόσεις με το ορεινό μικροκλίμα, η εταιρεία επιτυγχάνει την υψηλότερη ποιότητα πιστοποιημένου, βιολογικού σουσαμιού. Οι σπόροι αυτοί διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως: αιθέρια έλαια, βιταμίνες, μέταλλα και ένζημα, που τους κάνουν να ξεχωρίζουν πραγματικά στην αγορά.

Για να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητα, η συγκομιδή, η διαλογή, ο καθαρισμός, το πλύσιμο και η ξήρανση του σουσαμιού γίνονται σχολαστικά με το χέρι. Αυτή η προσοχή στη λεπτομέρεια ελαχιστοποιεί τους πιθανούς τραυματισμούς των σπόρων, που θα μπορούσαν να υποβαθμίσουν την ποιότητά τους. Η ΣΑΜΥΘΟΣ είναι περήφανη για τις βιολογικές πιστοποιήσεις της, τόσο για την παραγωγή σουσαμιού όσο και για την παραγωγή ταχινιού.

Ως η μόνη εταιρεία στον κλάδο με ένδειξη απουσίας αφλατοξίνης, σαλμονέλας και γλουτένης σε όλες τις συσκευασίες της, διασφαλίζει ότι κάθε προϊόν υποβάλλεται σε συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Εξάγει τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιαπωνία, η Τσεχία, η Νορβηγία, η Γερμανία, η Αγγλία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο είναι μερικές από αυτές.

Η ΣΑΜΥΘΟΣ έχει ως αποστολή να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και να συμβάλει σε έναν υγιέστερο πλανήτη. Από το αγρόκτημα μέχρι το τελικό προϊόν, η εταιρεία υιοθετεί βιώσιμες πρακτικές, που δίνουν προτεραιότητα τόσο στη φύση όσο και στους ανθρώπους. Συνδυάζοντας την παράδοση, την καινοτομία και την ποιότητα προσφέρει μια σειρά από υπερτροφές, που όχι μόνο θρέφουν τον οργανισμό αλλά και προστατεύουν το περιβάλλον.

Απευθύνεται σε άτομα, που δίνουν προτεραιότητα στην υγεία τους, στο περιβάλλον και στην ευημερία των άλλων. Επιλέγοντας τα προϊόντα ΣΑΜΥΘΟΣ, οι καταναλωτές αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους να απολαμβάνουν ευεργετικά, νόστιμα και καινοτόμα τρόφιμα, αγκαλιάζοντας παράλληλα την απλότητα, την παράδοση και την ποιότητα. Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι η τροφή δεν είναι απλώς μια υλική υπόθεση- είναι μια πνευματική υπόθεση που συνδέει τα άτομα και τις κοινότητες.

Στο e shop της εταιρείας, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης θα βρείτε: Βιολογικό ταχίνι Ολικής, Βιολογικό Ταχίνι Ολικής με Βιολογικό Ωμό Μέλι & Βιολογικά Μπαχαρικά, Βιολογικό Ταχίνι Ολικής Ψυχρής Έκθλιψης, Βιολογικό Ταχίνι με Μαύρο Σκόρδο καθώς και Ορεινό Βιολογικό Σουσάμι Ποικιλίας Έβρου Φυσικής Ξήρανσης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο