Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
21.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ιχθυαγορά Βαρβακείου: Ανοικτά η από το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας

ΑρχικήΝέαΙχθυαγορά Βαρβακείου: Ανοικτά η από το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας
spot_img
spot_img

Μειωμένες κατά 1-2 ευρώ οι τιμές στα θαλασσινά.

Με τιμές μειωμένες κατά 1-2 ευρώ και συνεχές ωράριο από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, αναμένει η Βαρβάκειος Αγορά τους καταναλωτές.

Ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς Βαρβακείου, Βασίλης Σίμος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ σημείωσε ότι η αγορά θα κλείσει μόνο για μία ώρα το μεσημέρι της Κυριακής για να καθαριστεί, ενώ πρόσθεσε ότι οι τιμές δεν θα αλλάξουν και ότι δεν τίθεται θέμα επάρκειας.

Για τις τιμές ο πρόεδρος ανέφερε ότι γύρω στα 8-9 ευρώ από 10 -11 ευρώ, που ήταν πέρυσι, πωλείται η σκούρα γαρίδα Εκουαδόρ (μεσαίο μέγεθος) , τα 12 ευρώ αγγίζει η κόκκινη γαρίδα Αργεντινής, τα καλαμάρια κοστίζουν 8,98 ευρώ, δηλαδή είναι περίπου δύο ευρώ κάτω από την περυσινή τιμή και τα πλοκάμια θράψαλου στα 7,98 ευρώ και είναι φθηνότερα κατά 1 ευρώ από πέρυσι.

«Πάμε για μικρότερο εύρος κέρδους και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο που είναι οικονομικά ευάλωτος», τόνισε ο κ. Σίμος και υπενθύμισε ότι η Βαρβάκειος κάνει πωλήσεις και ηλεκτρονικά.

«…Θα φτιάξουμε το καλάθι της Σαρακοστής, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει καλάθι 6-7 προϊόντων με θαλασσινά που έχουν μείωση της τάξης 1-2 ευρώ», είπε ο πρόεδρος της Ιχθυαγοράς.

AΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πείνα στην Ελλάδα: Συγκλονιστικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Η πείνα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο – Μελέτη τριών ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα